Vård online
Vård online

Capio Ögon söker vikarierande receptionist

Sista ansökningsdag: 2022-07-08

Publicerades: 2022-06-22

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon förvärvade under hösten 2021 Stockholms Ögonklinik, vilka har lokaler både på Sophiahemmet och Valhallavägen 58. Vi har ett brett utbud av behandlingar och kirurgi såsom ögonmottagning, ögonbottenfotografering av diabetiker, glaukomscreening, näthinnekirurgi, gråstarrkirurgi, synfelsbehandlingar, ögonlockskirurgi samt glaukomkirurgi.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla Capios specialiserade ögonvård?

Capio Ögon befinner sig i en expansionsfas och förvärvade Stockholms Ögonklinik hösten 2021. Under hösten startade vi även klinik i centrala Linköping. Att arbeta inom Capio Ögon innebär att du som medarbetare har stora chanser till utveckling.

Capio Stockholms Ögonklinik  söker nu en vikarierande receptionist.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som receptionist har du en viktig servicefunktion då du är ansiktet ut mot våra kunder och besökare. Händelserika miljöer stimulerar dig och du klarar av att hålla många bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du kan skapa struktur och ha ett gott ordningssinne.
Vidare har du en professionell attityd med positiv energi där du tar egna initiativ och kan rycka in där det behövs.

Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för receptionist, så som kassa- och receptionsarbete, boka sjukresor övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Som person ska du vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och kunna ha ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Vikariat ca ett år, heltid, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. 
Intervjuer sker löpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommet

Kontaktperson Capio

Carina Rosenberg, Tel:Carina.Rosenberg@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.