Vård online
Vård online

Capio Psykiatri Jakobsberg ÖPV söker specialist i psykiatri

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Publicerades: 2022-06-10

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri Järfälla erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.

Beskrivning av tjänst

Är du specialist i psykiatri och söker nya utmaningar och vill bli en av oss.

Vi finns i Jakobsberg endast 20 minuter med pendel från centralen.

Mottagningen är uppdelad i fyra team och förutom läkare jobbar här sjuksköterskor, psykologer, skötare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, rehab koordinator och administrativ personal.

Vi är en välfungerande mottagning med god och hjälpsam stämning. Som specialistläkare är du välkommen att delta i det medicinska utvecklingsarbetet som pågår hos oss för att förbättra vården tillsammans med övriga specialistläkare och enhetschef

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar

utifrån evidensbaserade, beprövade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala

riktlinjer. Vi arbetar med självvald inläggning och har ett bra samarbete med heldygnsvården som är

belägen här på Jakobsbergs sjukhus. Vi erbjuder även rTMS behandling på mottagningen, som ett komplement till övrig behandling.

Kvalifikationer: Specialistläkare psykiatri med möjlighet till MAL-roll

Varaktighet/Arbetstider: Tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse.

Arbetstiden är dagtid vardagar.

 

 

 

 
Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Fahlgren, Tel:08–58004088

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.