Vård online
Vård online

Skötare sökes till reception/administrationsjobb dagtid, allmänpsykiatrisk mottagning

Sista ansökningsdag: 2023-02-17

Publicerades: 2023-01-19

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri söker Skötare/Undersköterska till öppenvårdsmottagning 

Beskrivning 
Nu söker nu en skötare/undersköterska till vår fina mottagning på Södermalm med närhet av fin statsmiljö i form av Tantolunden, Zinkensdamm och Skinnaviksparken.
Här bedriver vi allmänpsykiatrisk specialistvård i uppdrag av Region Stockholm. Vi är en mindre arbetsgrupp som är inkluderande och öppna till nära samarbetaren. Vi har två andra mottagningar från Capio psykiatri i samma hus som vi samarbetar tätt med och har även samarbete med våra andra Capio mottagningar inom närområdet. Vi ser verksamhetsutveckling och efterlevnad av kvalitetsmått som en naturlig del av vardagen. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har god datorvana och servicekänsla och som vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter, dagtid mån-fredag. 
Vi värdesätter högt att du har lätt för att skapa kontakter med andra yrkesgrupper och har ett gott bemötande mot patienter, anhöriga, vårdgrannar och andra samarbetspartner. 

Kvalifikationer 
Vi vill att du är utbildad skötare/undersköterska med god datorvana. 
Meriterande med tidigare erfarenhet av administrativt arbete i system så som TakeCare, TeleQ och 1177. 
Vi tror att du är en person som värdesätter gott bemötande, teamarbete och noggrannhet. Vi tänker att du uppskattar kvalitet och kan arbeta systematiskt. Du precis som vi tycker att flexibilitet och god stämning är viktigt.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid, tjänstgöring måndag-fredag, dagtid. Tillträde efter överenskommelse.
6 månaders provanställning.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 procent

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sarah-Sophia Tyborn Hult , Tel:08-59834296

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.