Vård online
Vård online

Capio Psykiatri söker Specialistläkare till Öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Publicerades: 2022-07-19

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Nu söker vi en specialistläkare till vår fina mottagning centralt beläget på Södermalm med närhet till Tantolunden, Skinnaviksparken och Zinkensdamm. På uppdrag av Region Stockholm så bedriver Capio Psykiatri en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som i avtalet också har heldygnsvård. Vi har ett nära samarbetet med våra övriga mottagningar i samma hus och kvarteret som bedriver annan psykiatrisk specialistvård samt andra vårdgrannar och myndigheter. Mottagningen har också ett särskilt uppdrag att behandla sjukvårdspersonal på specialistpsykiatrisk nivå.

Vi är en mycket kompetent och trevlig arbetsgrupp som värnar om teamarbete, bemötande och kvalitet. Här finner du erfarna psykiatriker, underläkare, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeut, vårdkoordinator, sjuksköterskor, psykoterapeut och annan för mottagningen viktig personal. Vi bedriver behandling i grupp, individuellt och digitalt enligt evidensbaserade och nationella metoder och vårdprocesser. Vi ser utveckling och innovation som en naturlig del av verksamheten.

Som psykiatriker deltar du även i läkarmöten med övriga läkare i Regionen för Capio psykiatri. 

Om rollen

Som specialistläkare så är du en del av en mindre men gemytlig och kompetent arbetsgrupp som uppskattar det kollegiala utbytet och tycker om teamarbetet. Du arbetar framförallt nära sjuksköterska men har också fina samarbeten med övriga professioner för att hjälpa patienten framåt. Vi arbetar enligt Capio modellen med noga uppföljningar gällande kvalitetsparametrar QPI och KPI samt patientupplevelser. Vi arbetar efter noga utarbetade CPI:er - processer som utvärderas och förbättras efter rådande evidens och klinisk erfarenhet. 

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter enligt ett allmänpsykiatrisk uppdrag med de flesta psykiatriska diagnoser inom specialistpsykiatri förutom primärt ätstörning och beroende. Där ingår bland annat psykiatriska bedömningar, uppföljning, årskontroller, konsultationer, diagnostik, behandling, deltagande i samverkansmöte m.m. 

Dina kvalifikationer

Specialistläkare i psykiatri. Gärna med erfarenhet av allmänpsykiatri och digitala arbetsverktyg.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal och individuell lönesättning
  • Centralt läge i stan med stor variation i patientutbud 
  • Särskilt omhändertagande kring sjukvårdspersonal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag, färsk frukt och dryck varje dag.
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra
  • Fri sjukvård (till högkostnadskort)
  • Konsultation kring pension, förvaltning och försäkring av inkomst

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sarah-Sophia Tyborn Hult, Tel:072-1684192

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.