Vård online
Vård online

Capio Psykiatri Stockholm ÖV söker leg sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-10-23

Publicerades: 2022-09-22

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en leg sjuksköterska till vår mottagning Capio Psykiatri Stockholm Öppenvård.

Vi du bli en av vårt härliga team på Södermalm?

Mottagningen, som ligger i trevliga lokaler centralt på Södermalm, bedriver allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna samt har särskilt ansvar för att bedriva psykiatrisk vård för patienter inom sjukvården samt andra kontaktyrken. Vi tar emot patienter från hela Stockholm och är idag ett kompetent och trevligt team på ca 20 personer som består av specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, vårdsamordnare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, rehabkoordinator samt medicinska sekreterare. 

Arbetet innebär hög grad av självständigt arbete men också arbete i team med övriga kollegor i vården runt en patient. Vi har en stabil personalgrupp som har ett gott samarbete. Vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat samt mycket fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete. 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på mottagningen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter läkemedelsuppföljningar, suicidriskbedömning-/uppföljning, motiverande samtal, samtal med fokus på egenvård och hälsoprocesser och grupper med fokus på psykoedukation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av öppenvård i psykiatri och/eller beroendevård. Meriterande om du jobbat med centralstimulantia och Litiumuppföljningar.

Villkor
Tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sarah-Sophia Tyborn Hult , Tel:08-59834296

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.