Vård online
Vård online

Capio SkinDoc hudläkarmottagningar söker undersköterska

Sista ansökningsdag: 2022-06-01

Publicerades: 2022-04-01

Om oss

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar utanför sjukhus och stolta över vårt varumärke och vår verksamhet som kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård. Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans bygger framtidens vård och drivs av ambitionen att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Capio SkinDoc.se har >50 000 besök årligen på de två enheterna i Danderyd respektive Liljeholmen. Vi arbetar för närvarande endast med offentligt finansierad sjukvård i vårdval och remisskrav gäller. På Capio SkinDoc arbetar ca 17 hudläkare och utbildningsläkare (ST) både interna och sidoutbildande samt ett team av ca 25 kliniska assistenter (undersköterskor) och administrativa assistenter (kundtjänst, sekreterare mm). Capio SkinDoc är sedan februari 2021 en del av Single Episode, ett patientområde inom Capio Specialistkliniker som också bedriver specialistvård och dagkirurgi inom öron-näsa-hals, gynekologi, urologi, kirurgi och obstetriskt ultraljud.

Beskrivning av tjänst

Capio SkinDoc hudläkarmottagningar satsar för fortsatt utveckling och Vi söker nu undersköterska till våra mottagningar i Danderyd och Liljeholmen.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi.

Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar, det är alltså ett krav att kunna jobba på båda.

Hos oss på SkinDoc gör läkarassistenter (undersköterskor) nära nog alla uppgifter som läkarna inte själva gör rutinmässigt inklusive dagligt patientnära jobb med administration, kliniskt patientjobb och som operationsassistent.

Du som söker:

  • Du är undersköterskeutbildad och har godkända gymnasiebetyg/gymnasieprogram.
  • Du bor så att du gärna jobbar på vilken som helst av våra 2 mottagningar, Danderyd och Liljeholmen
  • Du får även vara relativt nyutbildad, vi tränar gärna dig som har förmåga och kapacitet att snabbt lära dig.
  • Du planerar att jobba heltid hos oss på åtminstone några års sikt.
  • Du har mycket god svenska i tal och skrift och gillar även administrativa uppgifter.

Om du jobbat på akutmottagning eller annan mottagning eller verksamhet med högre tempo så är det ett plus. Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation

Anställningsvillkor:
Tillsvidare, heltid, tjänstgöring dagtid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.
Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning. Intervjuer sker löpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Per Aldén, Tel:08-55003570

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.