Vård online
Vård online

Capio Södermalm Vc söker Dig ,Allmänspecialistläkare

Sista ansökningsdag: 2022-10-28

Publicerades: 2022-09-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.


Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Vc Södermalm är en mellan stor  Vc med ca 8400 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt  i Mariatorget nära till goda kommunikationsmöjligheter.

Vi är en stabil  vc med  allmänspecialister ,  läkare , ST läkare , AT läkare , Dsk , Ssk och Usk samt ett välfungerande psykosocialt team.

Våra hemsjukvårds patienter tas om  hand av ett hemsjukvårdsteam.

Vi kan erbjuda våra patienter god tillgänglighet och kvalitet. Vi har arbetat sedan länge i välfungerande team runt många diagnosgrupper såsom diabetes, hjärtkärl, astma-Kol.

Vi är nu glada att kunna komplettera gruppen med en ny allmänspecialist.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården för allmänspecialisten

Anställningsuppgifter

Heltid/Deltid tillsvidareanställning

Kvalifikationer

Du är allmänspecialist 

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta i primärvården och har god samarbetsförmåga, är strukturerad, och är serviceinriktad .

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med Din  ansökan

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Irja Bekking, Tel:0709305928

Johanna Persson, Tel:0709374205

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.