SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Vård för hemlösa söker medicinsk sekreterare för sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-16

Om oss

Capio Vård för hemlösa erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård till patienter som lever i hemlöshet. Verksamheten består av en öppenvårdsmottagning och en vårdavdelning. Till öppenvården hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter för hemlösa. Vi erbjuder även mobilt sprututbyte. På vår heldygnsvård vårdas patienter med en somatisk sjukdom eller skada, ofta i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats. I vår verksamhet arbetar psykiater, sjuksköterskor, distriktssköterskor, allmänläkare, Case managers, psykolog, kurator, arbetsterapeut, undersköterskor, vårdsamordnare, fotvårdsspecialist, medicinsk sekreterare och tandläkare.

Beskrivning av tjänst

Kom och arbeta hos oss i sommar som medicinsk sekreterare? Vi söker vikarie för fem veckor i juli/augusti.  

På Capio Vård för hemlösa Pelarbacken arbetar vi med sjukvårdsinsatser för hemlösa. Vi erbjuder psykiatrisk- beroende- och somatisk vård. På vår öppenvårdsmottagning på Södermalm arbetar allmänläkare, psykiater, distriktssjuksköterskor, psykiatrisjuksköterskor, psykolog, kurator, arbetsterapeut, case managers, fotvårdsspecialist, vårdsamordnare och medicinske sekreterare. Vi har även en uteverksamhet där vi besöker härbärgen, akutboende och dagverksamheter för personer som lever i hemlöshet.

Mottagningen är belägen nära medborgarplatsen på Södermalm.

Arbetsuppgifter: Journalskrivning i Take Care, receptionsarbete, remiss- och posthantering, scanning, telefoni, administrativa uppgifter.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad eller pågående utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du har bra kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. God datavana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet och lösningsfokuserad samt god samarbetsförmåga.

Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper inom ditt område.

Anställningsvillkor: Vikariat eller timanställning. Tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde juli 2023

Då vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Immala, Enhetschef , Tel:073-9015301

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.