SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Vårdcentral Lysekil söker Psykolog

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-03-29

Om oss

Capio Vårdcentral Lysekil är en del av Capio Närsjukvård. Enheten består av vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning - allt under ett och samma tak för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra patienter. För att öka tillgängligheten för våra patienter driver vi sedan den 1 november 2016 en filial i Brastad. Varmt välkommen att bli en del av vårt team.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla sjukvården och bli vår nya kollega?

Vi på Capio Vårdcentral Lysekil söker nu en Leg.Psykolog. Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Dessutom ligger vi precis vid havet så ta gärna ett uppfriskande dopp på lunchrasten!

Vi söker dig som är Leg.psykolog

Som psykolog har du högsta kompetens inom bedömning och behandling av våra patienter med psykisk sökorsak. Vi önskar därför hitta dig som vill vara drivande i att utveckla ett arbetssätt som säkerställer att våra patienter får vård i enlighet med primärvårdens uppdrag. Du kommer att få möjlighet att använda hela bredden i din kompetens, och i hög grad styra hur din arbetsdag ser ut.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vår enhet har saknat psykolog under en period, vilket innebär att du får fria händer att utforma din arbetsvardag utifrån vårt uppdrag. Hos oss kommer du få engagerade och kunniga kollegor, som välkomnar nya initiativ. Inom primärvården är teamarbete betydelsefullt för att tillgodose våra patienters behov. Vi eftersträvar ett holistiskt synsätt, där varje yrkeskategori bidrar med sin unika kompetens.

Arbetsbeskrivning

 

- att bedöma och behandla lindrig och medelsvår psykisk ohälsa

- att möta patienter från 6 år och uppåt

- att utifrån din bedömning av vårdnivå remittera/ hänvisa till annan instans

- att för en patient med behov av samordnade rehabiliteringsinsatser verka för att rehabiliteringsprocessen sker samordnat med patientens övriga behandlingar

- att utveckla arbetssätt där hög tillgänglighet och kvalitetssäker vård prioriteras
- att utveckla och ge patientutbildningar utifrån patienters behov, tex Stress, Sömn, Ångest

- att vara vårdcentralens kompetens inom det psykologiska fältet, genom rådgivning/ konsultation/ handledning till övrig personal

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med månadslön.

Kvalifikationer

Du som söker skall ha psykologexamen och legitimation som psykolog. Erfarenhet av arbete som primärvårdspsykolog och/eller utvecklingsarbete är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Tycker du att det är värdefullt med en omväxlande arbetsdag, där du själv i hög utsträckning kan påverka dina arbetsuppgifter? Ser du det som givande att träffa människor med en bred variation av sökorsaker, där psykologisk behandling i korttidsformat kan vara av stor betydelse för individen? Är du en person som uppskattar att ta dig an utmaningar i form av en primärvård under utveckling? Är kompetensutveckling viktigt för dig? Känner du dig trygg i rollen som psykolog i mötet med såväl vuxna som barn/unga och deras familjer?

Varmt välkommen med din ansökan önskar vi på Capio Vårdcentral Lysekil!

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% men kan diskuteras

Lön

Månadslön

Tillträde

20230601

Kontaktperson Capio

Susanne Törnblom, Tel:0769-463060

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.