SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio vårdcentral Ringen söker specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2023-04-05

Publicerades: 2023-03-05

Om oss

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 24 500 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg.
Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Är du specialist i allmänmedicin och vill vara med och bygga världens bästa primärvård? Vi stärker upp vårt läkarteam och letar efter flera olika kompetenser som kan ta oss framåt i vår resa.

Självklart brinner du för patientens bästa och högklassigt, effektivt kvalitetsarbete. Kanske drivs du av utvecklingsarbete, förändringsledning och- eller nya arbetssätt. Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team tillsammans med olika yrkesgrupper.

Ringen är en stor, spännande och komplex verksamhet med gott rykte. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket driv och tydligt patientfokus. Samtidigt tillhör vi en större organisation som ger stöd och möjligheter till kompetensutveckling genom gedigna utbildningar och erfarenhetsutbyte.

Vi är flexibla med anställningsvillkor och arbetstid. Det finns även möjlighet att arbeta viss tid hemifrån. För oss är viktigt att du kan ha en god balans mellan arbete och privatliv.

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Övrig information

Vi intervjuar fortlöpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mirjana Arsenovic Stanic, Tel:070-4916719

Mirjana Arsenovic-Stanic, Tel:mirjana.arsenovicstanic@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.