Capio
Capio

Chefskollega till centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Publicerades: 2023-08-23

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Chefskollega till anestesikliniken på Capio S:t Görans Sjukhus

Är du en utvecklingsorienterad operationssjuksköterska eller har du gedigen erfarenhet av operationsverksamhet och vill vara med och sätta din prägel på operationsavdelningen? Vi stärker upp vårt team och söker nu dig!  

Om anestesikliniken

Anestesikliniken består av Centraloperation och Intensivvårdsavdelning. Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen att ha anestesi, operation, postoperativ verksamhet, sterilteknik och IVA inom samma klinik. Vi opererar årligen ca 10 000 patienter inom ortopedi, allmänkirurgi, urologi och obstetrik. På centraloperation bedrivs elektiv och akut kirurg, med 14 operationssalar. 

Vi är 250 medarbetare på kliniken samt ett 30-tal läkare, främst anestesiologer. Du kommer till ett härligt gäng medarbetare och kollegor med mycket kompetens, hög arbetsmoral och glädje.

Om rollen

Du företräder och leder verksamheten i enlighet med avdelningens verksamhetsplan och Capio S:t Görans värderingar. Som biträdande vårdenhetschef har du ett nära samarbete med övriga biträdande vårdenhetscheferna samt andra nyckelpersoner på avdelningen. Ett delat ledarskap förutsätter god kommunikation. För oss är det även viktigt att ha roligt på jobbet och ser gärna att du som person är prestigelös och bidrar till en god stämning. Du har hos oss möjlighet att vara med och ta del av projekt kring utveckling, förbättringsarbete och arbetssätt i våra flöden, som pågår kontinuerligt.

Tillsammans med bemanningsassistenter, kvalitetskontroller, flödesledare, sektionsledare, flödeskoordinatorer leder vi den operativa driften och den dagliga bemanningen. Medarbetarna har hög kompetens och stor vilja av att vara med och utveckla. I din roll som chef är du med och bidrar till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisationen och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.

Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för ca 25 operationssköterskor och undersköterskor. För att du på bästa sätt ska kunna och vara behjälplig i verksamheten ingår en viss klinisk tjänstgöringstid. I rollen ingår även sedvanliga chefsuppgifter såsom personalansvar, löneöversyner och ekonomiskt ansvar. Du rapporterar till vårdenhetschef och ingår i centraloperations ledningsgrupp.

Arbetstid är dagtid, veckodagar.

Vad vi söker

Vi söker efter dig, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård, som har några års erfarenhet av kirurgi, ortopedi och/eller obstetrisk verksamhet eller dig med gedigen erfarenhet av operationsverksamhet. För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du tidigare haft en chefsroll så att du förstår komplexiteten det innebär. Du är genuint intresserad av andra människor och har en förmåga att entusiasmera och driva projekt. Du är nyfiken och modig och har förmågan att se saker ur flera perspektiv.

Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du är:

  • Drivande i att utveckla verksamheten du arbetar i
  • Bekväm i att operativt leda, stötta och stödja personal för att nå ett så gott samarbete som möjligt.
  • Anpassningsbar och flexibel och tycker att det är spännande med förändringar.
  • En duktig nätverkare och trivs med att ha många olika kontaktytor i organisationen.
  • Men framförallt: du är nyfiken, modig och strävar alltid efter att bli bättre.

För att vara framgångsrik i rollen så krävs det även att du obehindrat behärskar flytande svenska, både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder

  • Tillsvidareanställning
  • En centralt belagd arbetsplats med goda kommunikationer
  • Ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap med möjlighet till personlig utveckling
  • En arbetsplats där vi kontinuerligt förbättrar oss och lär av varandra
  • Kollektivavtal

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rosalba Degl´innocenti, Tel:0721589770

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.