Vård online
Vård online

CX Copywriter

Sista ansökningsdag: 2022-08-26

Publicerades: 2022-07-26

Beskrivning av tjänst

Är du en driven CX Copywriter?
Vi på Capio söker nu dig som är redo att forma våra kunders digitala resa till framtidens vård! Med visionen att förbättra hälsan för människor varje dag, erbjuder vi ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark – digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan 2018 är vi en del av Ramsay Santé, en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex olika länder. Tillsammans med våra engagerade kollegor samarbetar vi för att finnas där för dem som behöver oss, idag och genom hela livet. Välkommen till Capio och möjligheten att göra skillnad som är viktig på riktigt.

Din roll:

Brinner du för bra kundupplevelser och tillgänglighet i den digitala världen? Då kan vi vara arbetsplatsen du söker!

Hos oss på Capio blir du en del av vår växande nordiska marknadsavdelning och vår spännande digitala resa. I tätt samarbete med dina kollegor i det digitala teamet kommer du bland annat att skapa, publicera, optimera och följa upp innehåll på capio.se och vår nylanserade kundplattform Mina Sidor med målet att ständigt utveckla vår digitala kundupplevelse. Med andra ord kommer du se till att innehållet följer vårt visuella uttryck och tonalitet samtidigt som du säkerställer tillgänglighet och användarvänlighet – alltid med fokus på hög kvalitet, struktur och målgrupp. 

Dina egenskaper:

Vi söker dig som vet vad som krävs för att skapa en riktigt bra och tillgänglig kundupplevelse. Med din tidigare erfarenhet av copywriting och contentframtagning har du en förståelse för helheten och rör dig tryggt och vant i din roll – alltid lika prestigelös och kundfokuserad. Du är en noggrann person som kan konsten att skapa struktur. Även om du tycker om att arbeta självständigt, uppskattar du ett bra samarbete där du kan dela med dig och ta del av olika kompetenser och erfarenheter. Till sist tror vi att du är en ansvarstagande och detaljorienterad person som brinner för det digitala kundmötet – och att arbeta datadrivet för att förvandla kundbeteenden till innehåll som driver engagemang sitter i din ryggrad.
 
Det här har du med dig:
•    Utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik.
•    Tidigare erfarenhet av att jobba med texter med kundupplevelsen i centrum.
•    En vilja och ett driv för att jobba med texter som ger effekt.
•    Tidigare erfarenhet kring att producera unikt och engagerande innehåll som är SEO-anpassat.
•    Erfarenhet av Photoshop och att arbeta med enklare redigering/anpassning för webbplatsinnehåll.
•    Svenska i tal och skrift.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Sara Hansson, CRM Manager, på sara.e.hansson@capio.com


Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Tjänsten är placerad på Capios huvudkontor i centrala Göteborg.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt ök

Kontaktperson Capio

Sara Hansson, Tel:0709306471

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.