Vård online
Vård online

Diabetesmottagningen söker Överläkare

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Publicerades: 2022-12-19

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Diabetesmottagningen Capio Lundby Specialistsjukhus finns ett välfungerande teamarbete med läkare, diabetessjuksköterskor, dietist, fotvårdsterapeuter, kurator och sekreterare. Vårt välfungerande team arbetar utifrån de nationella riktlinjerna med målet att alla patienter skall få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov. Mottagningens resultat i det nationella diabetesregistret är av hög nationell kvalitet.

 

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Förutom den egna mottagningen måndag-fredag så genomförs multidisciplinära fotronder 1 ggr/månads i samarbete med ortoped och ortopedtekniker. Ett nära samarbete med njurmottagning, ögonmottagning, psykiatrimottagning , hjärtmottagning och med fysioterapeuter gör att diabetesteamet kan få stöd i patientarbetet vilket ger en god omvårdnad av patienten.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker en Överläkare/Specialistläkare inom diabetologi. Du är en positiv , empatisk person som gillar att samarbeta med många olika personalkategorier och att ta egna initiativ. Då företrädaren avser att succesivt avveckla sin tjänst så finns möjlighet till stöd och handledning om så önskas.

 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Mindre sjukhus med korta beslutsvägar
  • Fantastiskt samarbete mellan och inom enheterna
  • God kollegial gemenskap
  • Sjukhusgemensamma utvecklingsdagar
  • Enhets specifika utvecklingsdagar
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr/år
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.