Vård online
Vård online

Dietist

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Publicerades: 2022-07-08

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik Vårberg, en etablerad geriatrisk slutenvård i moderna lokaler.

Capio Geriatriken Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på 4 mindre avdelningar.
Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk.
Vårt multiprofessionella team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist,logoped, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska och omvårdnadsinsatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi arbetar utifrån vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och att du som medarbetare kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna. En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning) En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

 

Arbetsuppgifter

Dietisten på kliniken träffar den geriatriska patienten där adekvat nutritionsbehandling är viktig. Som dietist hos oss behandlar du patienter med sjukdomar/tillstånd där kosten har en central roll i behandlingen. En stor del av kostbehandlingen omfattar äldre personer med malnutrition. Arbetet är självständigt och omfattar behandling av inneliggande patienter. Du har ett nära samarbete med klinikens logoped. I uppdraget ingår att handleda och utbilda personal i nutritionsfrågor. Du deltar i kvalitetsgrupper och driver tillsammans med teamet utvecklingen inom nutritionsområdet.

Dietisten ansvarar för förskrivning av näringsdrycker/kosttillägg, sondmat och aggregat och beviljar landstingsbidrag i anslutning till förskrivningen. Rådgivande i frågor gällande parenteral nutrition.Kvalifikationer

Legitimerad dietist Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

75

Lön

Månadslön

Tillträde

1 oktober

Kontaktperson Capio

Therese Lindberg, Tel:0738610599

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.