SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Digital sjuksköterska helger och sommar

Sista ansökningsdag: 2023-04-13

Publicerades: 2023-03-13

Om oss

Capio Go är Capios nationella heldigitala tjänst. Här möter vi patienter via chatt eller video. Den heldigitala mottagningen kompletterar vårdcentralerna och bidrar till en ökad tillgänglighet och service för våra patienter.
Vi jobbar utifrån det digifysiska arbetssättet, dvs digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vi hjälper våra patienter att komma i kontakt med en Capio-vårdcentral om behov finns. Vi har öppet mellan 07-22 alla årets dagar.

Vi har en vision om patienten i fokus genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Hos oss arbetar ett 50-tal engagerade medarbetare som är ett kompetensstarkt team med läkare, sjuksköterskor, psykologer, fysioterapeuter, barnmorskor och en dietist. Vårdgivarna som arbetar i tjänsten arbetar på distans.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vill du tjäna extra pengar utan att lämna ditt semesterparadis eller hemmets lugna vrå? Resa runt samtidigt som du jobbar? 
Jobbar du eller har du tidigare jobbat på vårdcentral och är grym på att guida patienter och älskar att vara spindeln i nätet? Varför inte jobba när och där det passar dig?

Vi söker nu fler sjuksköterskor för timanställning med stor vikt på helger och även inför sommaren. 

Vi på Capio Go erbjuder patienter medicinsk bedömning, behandling, råd och recept årets alla dagar 07.00-22.00
Tillsammans jobbar vi patientfokuserat för att på bästa möjliga sätt möta våra patienter där de behöver oss. Vår teamkänsla är stark och under ditt arbetspass har du nära kontakt med dina kollegor även om du jobbar ifrån hemmet. 

Vi kompletterar Capios ca 120 vårdcentraler i Sverige och bidrar till ökad tillgänglighet och service för patienterna. Vilket betyder digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Du behöver själv ha tillgång till en PC med bra uppkoppling. Du behöver även vara folkbokförd i Sverige men det går bra att sitta och jobbar valfritt inom EU.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Ett krav är att du måste ha arbetat eller arbetar på en vårdcentral och har erfarenheter av att triagera patienter till rätt vårdnivå.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Deltid och heltid

Lön

Månadslön

Tillträde

snarast

Kontaktperson Capio

Janet Ekvall, Tel:46704894836

Isabell Westman, Tel:072-1754363

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.