Vård online
Vård online

Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Publicerades: 2022-06-21

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral och rehab. Capio Hälsocentral Gävle är ett eget bolag under Capio Närsjukvård, med särställning i ledningsstrukturen och stort medinflytande från läkargruppen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

 Vi söker nu ytterligare en distriktssköterska till vår hälsocentral med start i november. Sedvanliga distriktssköterskeuppgifter på hälsocentral, möjlighet till hemsjukvård och specialistmottagningar finns.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar och en tydlig teamkänsla. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter ser vi som en självklarhet.

Du kan förvänta dig en god introduktion som är anpassad efter dig och verksamhetens behov. Hos oss får du en mentor med stor erfarenhet av distriktssköterskearbetet och verksamheten. Du har regelbunden avsatt tid med din mentor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som gärna har erfarenhet av att arbeta på hälsocentral/vårdcentral. Vi ser att du är ansvarstagande och förstår vikten och fördelarna av medarbetaransvar och har en god organisationsförmåga, självklart vill du vara med och utveckla vår hälsocentral.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Varmt välkommen att höra av dig med frågor!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

20211201

Kontaktperson Capio

Nina Blomgren, Tel:070-1483781

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.