SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Distriktssköterska för daguppdrag till Capio Hemsjukvård i Södertälje!

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-01-02

Beskrivning av tjänst

Region Hemsjukvård Stockholm är en egen region inom affärsområdet Capio Närsjukvård.  
Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. Det ställer höga krav på vår professionalism och kompetens. Vi arbetar med ständiga förbättringar där systematik och innovation är viktigt. På uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer utför vi drygt 1 100 000 hemsjukvårdsbesök om året. Vi är idag 800 medarbetare. Vi vill göra skillnad för våra patienter, vilket vi gör genom att ha patientens perspektiv. Delaktighet för patienten och lyhördhet från oss är en viktig grund där varje möte är unikt. 

Du som vill vara med och göra verklig skillnad inom hemsjukvården i Södertälje. 

För dig erbjuder vi ett nytt spännande uppdrag som Distriktssköterska hos oss. Vi är inne i en stor förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll. Du kommer till en verksamhet som är i startblocken till något nytt. Tjänsten är på heltid och är förlagd främst till vardagar dagtid, men kan vid behov även innefatta kvälls- och helgarbete. Det är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställningstid om 6 månader.

 Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmåns cykel samt Lifeplan. Du kommer att ha möjlighet att gå externa kurser samtidigt som vi är en diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra. Du rapporterar till vår verksamhetschef i Södertälje.

Ditt uppdrag  

Inom hemsjukvården utför vi planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. I ditt ansvar som distriktssköterska i vårt hemsjukvårdsteam ingår bland annat medicinska bedömningar, hantering av medicintekniska produkter, läkemedelshantering samt handledning av personal, patienter och anhöriga. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden och uppföljning av patienten. Det kan även ingå utbildning och delegering av undersköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska med förskrivningsrätt samt har minst två års erfarenhet som distriktssköterska, gärna med erfarenhet från hemsjukvård. Vi ser att du har erfarenhet och ett intresse för att arbeta med förbättring och utvecklig inom patientsäkerhet och är miljö- och kostnadsmedveten

Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift samt har god datorvana både i journalsystem och Office 365. Du har B-körkort.  

Personliga färdigheter och egenskaper   

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har ett hjärta för hemsjukvården och blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en mycket god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll.  Du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat utifrån ett helhetsperspektiv samt har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en föränderlig verksamhet, har förmåga att ställa om och omprioritera vid behov. Vi ser även att du värderar noggrannhet och struktur i ditt sätt att arbeta och att du vill vara med och bidra till ett konstant förbättringsarbete på enheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Möjlighet att vara med på en förändringsresa och utveckla en verksamhet med hemsjukvård dygnet runt. Tjänsten är på heltid, dagtid på vardagar.

Hos oss får du arbeta i en trivsam arbetsmiljö, i fina lokaler med möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.  

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmåns cykel samt Lifeplan. Du kommer att ha möjlighet att gå externa kurser samtidigt som vi är en diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra. 

Ansökan

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carla Leal via mail carla.leal@capio.se

Varmt välkommen med din ansökan!   

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carla Leal, Tel:0840901420

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.