SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Publicerades: 2023-05-16

Om oss

Capio Vårdcentral Kista är en vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 6500 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med lättakut, sköterskemottagning, hemsjukvård, och ett väl fungerande psykosocialt team. Patienter och vårdpersonal har möjlighet att initiera kontakt med varandra även digitalt. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga. Vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

En delad tjänst på ca 60% mottagningsarbete och 20% hemsjukvård.  På mottagningen har du akuta och planerade besök för sårvård och -omläggningar, livsstilssamtal, förskrivning av hjälpmedel mm samt telefonrådgivning och chatt. I hemsjukvården samordnar du hemsjukvårdsinsatserna, förskriver hjälpmedel och gör de mer kvalificerade hembesöken, vid behov tillsammans med hemsjukvårdsläkaren. Vi har cirka 20 patienter inskrivna i hemsjukvården, deras dagliga omvårdnadsbehov sköts av en mycket kompetent undersköterska. 

Capio Vårdcentral Kista

Kvalifikationer

Det här är tjänsten för dig som vill ta vara på bredden i ditt yrkesval och de personliga utvecklingsmöjligheter detta ger. Erfarenhet av både mottagningsarbete och hemsjukvård samt intresse för digitala plattformar och handledning är meriterande, liksom kunskaper i journalsystemet Take Care, TeleQ, Lifecare/Webcare. För att trivas i rollen bör du både ha lätt för att arbeta självständigt och i team. Vi söker en empatisk, engagerad och kompetent distriktssköterska/sjuksköterska. 

Inget krav på körkort.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 h/v

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Heidi Hopea Adolfsen, Tel:070-3789252

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.