Vård online
Vård online

Distriktssköterska/diabetessköterska

Sista ansökningsdag: 2022-12-09

Publicerades: 2022-10-12

Om oss

Capio Vårdcentral Badhotellet ligger i centrala Södertälje. Vårdcentralen startade 2011 och har sedan start varit en attraktiv mottagning både för patienter och medarbetare. Vi finns mittemot centralstationen och busstationerna vilket ger en ypperlig tillgång till kommunala kommunikationsvägar. Vårdcentralen erbjuder husläkarmottagning, hemsjukvård och äldremottagning. Vi har ca 6300 listade patienter som aktivt sökt oss. Teamet består idag av läkare, distriktsjuksköterska, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och en psykosocial resurs. Välkommen att vara en del av vårt fina team.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi utökar nu vårt team med ytterligare en distriktssköterska med diabeteskompetens. Du kan också vara sjuksköterska med erfarenhet av diabetes arbete/mottagningsarbete. Vi är en liten arbetsgrupp som jobbar mycket nära varandra så du ska ha lätt för att samarbeta och ha hög flexibilitet. Du har stort inflytande på arbetsplatsen vad gäller rutiner, tidböcker, arbetssätt mm.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentral med teleQ, chatt ärenden, planerad mottagning samt drop in. Som diabetessköterska arbetar du ca 50 % av din arbetstid med diabetespatienter.

Kvalifikationer

Distriktssköterska med erfarenhet från vårdcentral/mottagningsarbete. Diabeteskompetens är meriterande. Sjuksköterska med diabetesvidareutbildning är också meriterande.

Villkor

Enl avtal.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

månadslön

Tillträde

enligt ök

Kontaktperson Capio

Susanne VanCrete, Tel:0739703827

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.