Vård online
Vård online

Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvård, Capio Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Publicerades: 2022-11-18

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen! Vi finns centralt beläget ett stenkast från Stockholms stadshus i Serafimerlasarettets vackra och anrika lokaler, fem minuters promenad från Centralen. I dagsläget har vi cirka 18 000 listade patienter och är därmed en av de största vårdcentralerna i Stockholms innerstad. Här finns mycket och hög kompetens samlad och vi arbetar tillsammans med nära kontakt och korta beslutsvägar.

Förutom sedvanlig husläkarmottagning har Capio Vårdcentral Kungsholmen ett stort psykosocialt team med psykologer, kurator och psykoterapeuter som utför både barn- och vuxenbehandlingar. Verksamheten har diabetes- och astma/KOL-sjuksköterskor anställda liksom rehabkoordinator. Vårt hemsjukvårdsteam ansvarar idag för cirka 180 patienter. Totalt har verksamheten cirka 55 anställda.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en ny kollega till vårt hemsjukvårdsteam. Välkommen till ett varmt och kompetent gäng som jobbar tillsammans för att erbjuda våra patienter det allra bästa.

Om rollen

Vi växer och söker nu en distriktssköterska med särskilt intresse för att utveckla vården för våra sköraste äldre. Det är viktigt att du delar vår passion för nytänkande och utveckling, gör du det kan vi erbjuda dig en inspirerande tillvaro tillsammans med drivna och kompetenta medarbetare.

I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterskor inom hemsjukvård. I tillägg driver vi en äldremottagning för patienter som inte nödvändigtvis behöver hemsjukvård, men som har ett större och mer komplext vårdbehov än genomsnittspatienten som söker mottagningen. Detta innebär att du kommer att jobba i nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner för att vi på bästa sätt ska kunna tillgodose dessa patienters vårdbehov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska eller erfaren sjuksköterska och som har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård. Du har ett gediget intresse och stor förståelse för denna typ av verksamhet. Du är bra på att jobba strukturerat genom att planera, organisera och prioritera din arbetsdag. Du arbetar utifrån individens behov på ett öppet, lyhört och lösningsfokuserat sätt.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en varm arbetsplats med högt i tak och mycket kunnande. Här finns goda möjligheter för dig att utvecklas professionellt i en miljö som slår det mesta. Just nu befinner vi oss i en spännande fas då vi expanderar verksamheten för att bli en av de största vårdcentralerna i centrala Stockholm.

 

 

Låter detta intressant? I så fall vill vi gärna komma i kontakt med dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magdalena Fröberg, Tel:0707924323

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.