Vård online
Vård online

Enhetschef - Capio Läkarbilar

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-14

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio har sedan 1 juni 2018 uppdraget från Region Stockholm att bemanna tre akutläkarbilar och tre jourläkarbilar som är en del av Stockholms ambulanssjukvård. Dessa enheter bemannas med narkosläkare, akutläkare och jourläkare tillsammans med ambulanssjuksköterskor, narkossköterskor och ambulanssjukvårdare. Stockholms högst medicinska kompetens prehospitalt arbetar dagligen med att assistera ambulanser i akuta och livshotande uppdrag, genomföra bedömningar av akuta patienters vårdbehov och utföra hembesök på mindre akuta men viktiga uppdrag jourtid. Capio Läkarbilar har tre stationer placerade i Huddinge, Västberga och i Mörby, huvudkontoret är placerat i Mörby.

Tillsammans tilldelades våra läkarbilar över 22.000 uppdrag 2021.

Då vår nuvarande enhetschef går vidare till andra utmaningar söker vi ny kraft som vill ta sig an uppdraget att driva verksamheten vidare, förädla, effektivisera och samverka med vårdgrannar för att skapa den bästa prehospitala läkartjänsten vi kan leverera till regionens alla invånare.

Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att ingå i ledningsgruppen och har därmed, tillsammans med verksamhetschef och verksamhetensmedicinskt ansvariga läkare ett ansvar för verksamhetens ledning och utveckling. Du kommer ha fullt personalansvar för din enhets sjuksköterskor och undersköterskor. Ansvaret innefattar även budget och uppföljning av kvalitet och arbetsmiljö. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare leder du den operativa driften vid enheten. Du rapporterar till verksamhetschefen.

Förutom detta deltar du i samverkan med beställarorganisationen på Hälso- och Sjukvårdsförvaltningen och med övriga ambulansvårdgivare.

Under 2023 kommer du att vara en viktig resurs i arbetet för nästa upphandling av denna tjänst samt ingå i operativa arbetsgrupper för regionens spännande arbete med lokalförsörjning för ambulanssjukvården och övertagandet av prioritering och dirigering i egen regi.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en handlingskraftig, nytänkande och inspirerande ledare. Som person är du trygg, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du är legitimerad sjuksköterska med ledarskapserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare haft ansvar för en akut dygnet runt-verksamhet. Specialistutbildning, ledarskapsutbildning och erfarenhet från prehospital sjukvård är meriterande. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska.

Vi erbjuder dig

  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Möjlighet att påverka och utforma ledning och utveckling av verksamheten
  • Möjlighet att påverka din roll och att utforma ditt eget arbete 
  • Individuell lönesättning
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
  • Ett nätverk av stöttande chefskollegor 
  • Möjlighet att ha en chefskollega som mentor  
  • Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Anna Rådesjö på telefonnummer 070-1602880. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Rådesjö, Tel:070-1602880

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.