Vård online
Vård online

Enhetschef/samordnande sjuksköterska i Hemsjukvård

Sista ansökningsdag: 2022-10-19

Publicerades: 2022-09-19

Om oss

I Södertälje har Capio fyra vårdcentraler och tillsammans ansvarar vi för 26 000 patienter. Vi har på alla fyra vårdcentralerna sedvanlig husläkarmottagning med astma-/kol mottagning, diabetesmottagning, rökavvänjning och hypertonimottagning. En av våra enheter är dessutom familjecentral och har bvc/mvc. Tillsammans ansvarar vi också för 210 patienter i vår gemensamma hemsjukvård. I våra psykosociala team har vi psykologer, kuratorer och psykoterapeuter och vi samarbetar med varandra med både barn och vuxen behandlingar. Vi har gemensam fotsjukvårdare och rehabkoordinator.

Capios koncept i Södertälje är att samarbeta mellan alla fyra vårdcentralerna för att ge patienterna en bättre kvalitet och service men också för att underlätta arbetsmiljön och arbetsglädjen för våra medarbetare. Varmt välkommen till oss!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu Enhetschef/samordnande sjuksköterska på heltid för hemsjukvården i Södertälje. Under våren-22 slogs Capios fyra vårdcentraler i Södertälje samman i hemsjukvården. All personal, bilar och material flyttades till vc Lina Hage där man nu utgår ifrån i sitt dagliga arbete. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha personalansvar för ca 10 personer och samordning för 220 patienter vad gäller schema, tidböcker, körslingor. Du håller i möten, planering och strukturen i det dagliga operativa arbetet. Du är underställd verksamhetschef på Capios fyra vårdcentraler i Södertälje. 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är utbildad distriktssköterska med erfarenhet av hemsjukvård. Du bör också ha erfarenhet av samordning, projektledning, arbetsledning. Du bör ha god förståelse över vad hemsjukvårdsarbete innebär och hur det dagliga operativa arbetet ska planeras och läggas upp. Du bör ha god personkännedom och ha lätt för att kommunicera med kollegor och medarbetare.
Erfarenhet av schemaläggning och tidböcker i Takecare samt Neo är ett plus.

 

Villkor

100% provanställning i 6 mån och vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet för tjänsten. Startdatum och lön efter ök.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

Efter ök

Kontaktperson Capio

Susanne VanCrete, Tel:0739703827

Lena Fahlsten, Tel:0702566715

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.