Vård online
Vård online

Enhetschef till Capio BUP Mjölby - Vill du utveckla Capios BUP mottagning?

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Publicerades: 2022-04-29

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Capio psykiatri satsar för fortsatt utveckling och startade två nya BUP mottagningar i Mjölby och Motala våren 2021.

Vi söker nu en enhetschef till vår mottagning i centrala Mjölby. 

 Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Beskrivning 
Mottagning ligger centralt i nyrenoverade lokaler ca 5 minuters promenad från resecentrum. Det ger goda pendlingsmöjligheter till och från kringliggande orter så som Motala, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Mottagningen utgörs av ett team med 10 medarbetare som har olika grundprofessioner, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, psykoterapeut. Det är en arbetsgrupp med hög kompetens och fungerande teamwork.
Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang. Ambitionen är att skapa en varm och familjär atmosfär för varandra, våra patienter och deras familjer. Stort fokus är att förbättra samverkansformer och strukturera upp för att få en hållbar arbetsmiljö, mottagningen har sedan uppstart 1 juni 2021 lyckats korta av köer för fördjupade utredningar samt psykoterapeutiska behandlingar.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta leda och utveckla vår verksamhet framåt i BUP Mjölby i nära samverkan med enhetschef Zandra Migos som ansvarar för Capio BUP Motala. Då det är små mottagningar så kommer du även ha visst patientarbete.  

Som chef/ledare för vår verksamhet önskar vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta. Det är centralt för oss att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Som Enhetschef blir du även en del av ledningsgruppen för Capio Psykiatri, område Syd.

Villkor 
Meriterande är relevant sjukvårdsutbildning, så som t ex leg läkare, leg sjuksköterska, eller annan
likvärdig utbildning. Gärna med erfarenhet från Psykiatri. Du som söker bör ha chefserfarenhet/
ledarskapserfarenhet innefattande både personal- och budgetarbete. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus. Du är ansvarstagande och driven med hög integritet. 

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning 6
månader.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.
Intervjuer kommer ske löpande

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annelie Åberg, Regionchef, Tel:0734-449880

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.