SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Erfaren Undersköterska till Capio Geriatrik Vårberg, avd 31 & 32

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Publicerades: 2023-05-24

Beskrivning av tjänst

Då ett par av våra duktiga undersköterskor har valt att lämna oss söker vi nu dig som är erfaren undersköterska.

Avdelning 31 & 32 är allmängeriatriska slutenvårdsavdelningar där vi vårdar multisjuka äldre. Här kommer du att ingå i ett vårdteam tillsammans med sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist.

Vi kommer att stötta dig så att du på ett tryggt sätt ska kunna utveckla dina färdigheter hos oss och ta det ansvar som krävs. I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och vi erbjuder idag 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, i välutrustade och nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Vi erbjuder personalparkering till reducerad kostnad. Det multiprofessionella teamet du samarbetar med består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.
Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska har du ansvar för 8 patienter oavsett om du arbetar dag, kväll eller helg. Dina arbetsuppgifter kommer vara bland annat omvårdnad, venprovtagning, EKG, bladder-scan, katetersättning, NEWS, sårvård samt vissa Teamuppgifter. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team. Vi använder oss av vårdnära service som ansvarar för städning av salar efter patienthemgångar samt fyller på förråd och packar upp material som beställts.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som tidigare arbetat på sjukhus. Meriterande är om du har något eller några års erfarenhet av kliniskt arbete inom geriatrik eller internmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor och färdigheter

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta och prioritera och du har en god kommunikativ förmåga. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform

  • Heltid eller deltid. Provanställning på 6 månader tillämpas
  • Du arbetar tvåskift dag/kväll och är schemalagd 2 av 5 helger
  • Heltidsmått: 37 h/v
  • Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Vi erbjuder

  • Individanpassad inskolning
  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Personalparkering till reducerad kostnad
  • Individuell lönesättning

Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsterna kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Hoppas du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

70-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Bergström, Tel:0738610541

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.