Vård online
Vård online

Erfarna och nyexaminerade sjuksköterskor till ortopeden, välkomna! 

Sista ansökningsdag: 2023-02-17

Publicerades: 2023-01-17

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om ortopedkliniken 

Välkommen till en klinik med stor kollegial sammanhållning där du får chansen att växa i din roll! 
Ortopedkliniken har två vårdavdelningar med elektiv respektive akut verksamhet. På avdelning 34 vårdas patienter som genomgår planerade protesoperationer i knän, höfter och axlar. Patienter som vårdas på avdelning 35 läggs in via akutmottagningen för akuta åkommor såsom frakturer, infektioner och andra skador på rörelseapparaten. 

Vi arbetar i team bestående av patient, sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysio- och arbetsterapeut. Kliniken har ett välfungerande flöde med korta vårdtider och ett gott samarbete med rehabiliterings- och geriatriska instanser. Vi jobbar ständigt med förbättringar och välkomnar idéer för fortsatt utveckling.  

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med nära till skratt. Vi månar om varandras arbetsmiljö och strävar alla efter att ge patienten bästa möjliga vård. 

Vad vi erbjuder dig 

Hos oss är det viktigt att du som sjuksköterska får bra stöttning och kan känna dig trygg och kompetens inom ortopedisk omvårdnad. Vi erbjuder individuell inskolning som skräddarsys efter dina behov och kompetensnivå. Nedan följer exempel på vad du erbjuds vid anställning hos oss. 

  • 4 veckors inskolning med praktisk träning i vårdnära moment och i kritisk reflektion över rutiner och metoder, så att vi ständigt kan utvecklas och lära av varandra. 
  • 1 sjukhusgemensam introdag med innehåll som sjukhusets värderingar, verksamhetsplan, flöden och förbättringsarbete 
  • 2 professionspecifika utbildningsdagar

Vi värdesätter kompetensutveckling högt, och hos oss så fortsätter du utvecklas ständigt och långsiktigt. Detta gör vi möjligt genom till exempel: 

  • Föreläsningar om ortopediska diagnoser 1gång/månad 
  • Reflektionsträffar 1g/månad 
  • Hospitering på operation 

 

Arbetsuppgifter 

I rollen som sjuksköterska ingår specifik och basal omvårdnad med patienten i fokus. Du har en viktig roll i arbetet kring samordning och planering av patientens vård och behandling. Dessutom har du ett nära samarbete med övriga yrkesroller i ditt team och kommunicerar även med anhöriga och andra instanser som är delaktiga i patientens vård, både på avdelningen och efter vistelsen hos oss. Du roterar periodvis mellan avdelning 34 och 35 vilket ger dig en stor bredd i rollen som sjuksköterska samtidigt som du får en variation i ditt arbete. 

Vi arbetar i journalsystemet Cosmic och verktyget NOVA, vilket innefattar digitala avdelningstavlor och surfplattor som underlättar en patientnära vård. 

Hos oss arbetar du treskift, vilket innebär arbete på dagar, kvällar, helger och nätter. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig, både nybliven och erfaren sjuksköterska.  

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av akut- eller ortopedisk vård men det viktigaste för oss är att du vill lära dig och utvecklas. 

Vi ser gärna att du är initiativtagande med en god samarbetsförmåga. Du är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Kanske har du ett intresse för utvecklingsarbete? Här är vi måna om att ta tillvara på medarbetarnas engagemang och förbättringsförslag. 

Ansökan 

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Emma Sandström, Tel:08-58701171

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.