SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Föräldravikariat KBT-psykolog eller kurator Capio Vårdcentral Sävedalen

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-23

Om oss

Capio Vårdcentral Sävedalen är en välfungerande vårdcentral med ca 9500 listade patienter. Bredden bland patienterna är stor och variationsrik vilket många upplever stimulerande att arbeta med. Vårdcentralen är belägen precis vid kommungränsen mellan Göteborg och Partille i närheten av Östra sjukhuset. Det är cykelavstånd från stan och det är även enkelt att ta sig hit med kollektivtrafik. Arbetsplatsen är liten, trivsam och välstrukturerad med bra kollegor som är trevliga, hjälpsamma och mycket kunniga. Vi har en bra stämning i arbetsgruppen med högt i tak och vi är måna om varandra för att vi är varandras arbetsmiljö. Vi har korta beslutsvägar och vi ställer oss positiva till förbättringsförslag och förändringsarbete. Vi har förutom sedvanlig läkarmottagning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, hypertonimottagning, distriktssköterskemottagning, äldremottagning, motiverande samtal, samordnare vid psykisk ohälsa, KBT-terapi, rehabkoordinator, laboratorium, BVC, samt skrivande sekreterare på plats.

Beskrivning av tjänst

Att arbeta som psykolog eller kurator på Capio Vårdcentral Sävedalen

Som psykolog eller kurator på Capio Vårdcentral i Sävedalen arbetar du i en arbetsgrupp som karaktäriseras av kompetens, värme, gemenskap och gott samarbete. Du har alltid erfarna och kompetenta kollegor att samarbeta med och som är lyhörda för vad du samtalsterapeut kan bidra med. Detta alltid med patienten i fokus!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad psykolog eller en legitimerad hälso- och sjukvårdskurator med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT för arbete på vår mottagning. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Vi har väl utarbetade och förankrade rutiner för triagering till psykologisk behandling. Det är ofta du psykolog/kurator som gör en första bedömning och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi arbetar primärvårdsanpassat med stegvis vård och kortare behandlingsinsatser. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning och behandling. Utöver fysiska besök arbetar vi dagligen med digitala verktyg där vi hjälper patienten via bl.a. chatt, videosamtal och internetbaserad-KBT.

Kom och jobba tillsammans med vårt team lett av verksamhetschef Anna Rindeskär.

Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog eller legitimerad hälso- och sjukvårdskurator med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT. Du ska vara och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård och har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat initiativförmåga och samarbetsförmåga är viktigt. Det är också centralt att kunna strukturera sitt arbete samt prioritera utifrån primärvårdens riktlinjer.

 

Vad erbjuder vi?

Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens. Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras. Kollektivavtal i alla verksamheter. Tjänstepension enligt avtal. Friskvårdsbidrag.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.”

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

230601

Kontaktperson Capio

Anna Rindeskär, Tel:0709-290500

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.