Vård online
Vård online

Läkare/Företagsläkare

Sista ansökningsdag: 2022-10-30

Publicerades: 2022-06-07

Beskrivning av tjänst

Förmågor och färdigheter

Stabil
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Serviceinriktad
Tydlig
Strukturerad
Kvalitetsmedveten
Specialistkunskap

 

Arbetsbeskrivning

Som Företagsläkare på Capio Företagshälsa så ser vi att du har lätt för att kunna samarbeta. Du skall kunna vara en oberoende expertresurs i samarbete med våra kunder och kundanställda. Kunna stödja chefer och HR i rehabilitering-, hälsa-, arbetsmiljöärenden. Du skall vara bekväm i din yrkesroll och kunna undersöka och bedöma om medicinska hinder finns för ett arbete. Du skall kunna känna dig bekväm med att remittera till arbets- och miljömedicin för de ärenden som vi inte kan lösa lokalt. Då vi även arbetar med privatkunder så skall du även kunna utfärda och ha erfarenhet av att kunna utföra körkort för högre behörighet, vaccinationer samt transportstyrelsen ärenden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hur man hanterar alkohol och droger i arbetslivet. 

Du har ett konsultativt förhållningssätt är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå kundnytta för våra kunder.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom företagshälsovård eller specialistläkare i arbets- och miljömedicin. Är du allmänspecialist  Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande.
Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten i din roll som Läkare. Du är både självständig och socialt fungerande, då arbetet innebär mycket interaktion med olika slags människor. Vidare är du bra på att hantera komplexa situationer, affärsmässig, konsultativ och har en hög etisk kompass. Du skall kunna utföra samtliga medicinska kontroller i arbetslivet. Om du har erfarenhet att arbeta som Medical Review Officer, utfört och tolkat arbets-EKG så är det meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

80%

Lön

Månadslön

Tillträde

31 mars eller enl överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ana Paula Blomqvist, Tel:0767-219342

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.