Vård online
Vård online

Forskningssjuksköterska till vår forskningsenhet KFE

Sista ansökningsdag: 2022-10-12

Publicerades: 2022-09-15

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Sedan 2016 bedrivs onkologisk verksamhet på kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus, inom områdena bröst-, prostata- och kolorektalcancer. Vi har stort fokus på forskning och år 2020 omorganiserades den kliniska forskningen till att koordineras, planeras och utföras från en forskningsenhet, i nära samarbete med klinikens onkologiska och kirurgiska verksamheter. Vår Kliniska Forskningsenhet (KFE) onkologi/kirurgi består idag av 3 forskningssjuksköterskor, en enhetschef och en verksamhetsansvarig läkare på deltid, men vår verksamhet ökar och vi behöver utöka våra resurser. Därför söker vi dig som är forskningssjuksköterska eller är intresserad av att bli forskningssjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Forskningssjuksköterskans arbetsuppgifter består huvudsakligen av koordinering av studier initierade både internt på sjukhuset och av externa aktörer, som t.ex. läkemedelsindustrin och andra sjukhus.

Som forskningssjuksköterska håller du i den övergripande studielogistiken. Du kommer vara ansvarig för att patientbesök och provtagning, uppföljning och datainsamling sker enligt studieprotokoll och gällande regelverk. Du kommer att arbeta med flera olika studier vilket ställer stora krav på flexibilitet. Hos oss kommer du arbeta både självständigt och i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av kliniska studier. Du behöver ha goda kunskaper i engelska eftersom studieprotokoll och kommunikation inom studier normalt sker på engelska. Det är meriterande om du har kunskaper inom onkologi, men inget krav. Har du tidigare arbetat som forskningssjuksköterska är det starkt meriterande.

Som person är du nyfiken och kvalitetsinriktad. Eftersom du arbetar med kliniska prövningar är det viktigt att du är strukturerad och noggrann. Du stimuleras av ett varierat arbetstempo som stundtals kan vara högt. Du har lätt för att samarbeta med våra samarbetspartners. Vi värdesätter egenskaper som ansvarstagande och kreativitet.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2022-10-15.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande enhetschef Malin Hovstadius. Kontaktuppgifter finner du längre ned i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Hovstadius, Biträdande vårdenhetschef , Tel:08-58701814

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.