SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Fysioterapeut på sommarvikariat till Capio Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-03-23

Beskrivning av tjänst

Om oss

I november 2020 öppnade Capio portarna till en ny geriatrisk klinik på Sollentuna sjukhus. Sjukhuset är nyrenoverat och vi verkar i toppmoderna och fräscha lokaler. Sedan öppningen har vi expanderat verksamheten och har nu 6 geriatriska slutenvårdsavdelningar samt en öppenvårdsmottagning, kognitiv mottagning och osteoporosmottagning. Till hösten planerar vi att öppna ytterligare 2 avdelningar. På kliniken arbetar vi teambaserat och teamen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator och logoped.

Vi söker nu sommarvikarierande fysioterapeuter till vår nya, fina verksamhet. Eventuell möjlighet till vidare anställning efter sommarvikariatet finns. Här får du chans att bli en del av en kompetent och trevlig paramedicinsk grupp samt får en möjlighet att vara en del i en modern och framåtsträvande organisation. 

Sjukhuset är beläget på ett kort avstånd från Sollentuna station pendeltåg.

Arbetsuppgifter

I din roll som fysioterapeut ingår bedömning, träning, behandling, mobilisering, förskrivning av hjälpmedel, vidarerapportering till andra vårdinstanser, deltagande på teamronder. Informera och utbilda närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Utföra skadesjukdomsförebyggande insatser för att uppnå rehabiliteringsmålen. Upprätta individuell rehabiliteringsplan. Följa upp och utvärdera insatser. Vi jobbar teambaserat och du som fysioterapeut har en självklar del i verksamhetens kvalitet- och utvecklingsarbete.

KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi tar gärna emot ansökningar från såväl nyutexaminerade fysioterapeuter samt från dig som har några års erfarenhet inom yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar- Individuell lönesättning- Frukost varje fredag- Tillgång till gym/träningslokal
- Eventuell möjlighet till vidare anställning efter avslutat vikariat.

AnställningSommarvikariat. Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag, dagtid, viss helgtjänstgöring kan komma att ingå. Tillträde enligt överenskommelse. 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor och funderingar kontakta enhetschef Mattias VetterliMattias.Vetterli@capio.se0734- 670 279

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mattias Vetterli, Tel:0734670279

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.