Vård online
Vård online

Fysioterapeut reumatologen

Sista ansökningsdag: 2022-12-12

Publicerades: 2022-11-10

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Verksamhetsbeskrivning

På Reumatologmottagningen erbjuder vi specialistvård för personer med olika typer av reumatologiska sjukdomar och inflammatoriska systemsjukdomar. Det är sjukdomar som i huvudsak påverkar rörelseapparaten men också andra organ och där graden av sjukdomsaktivitet är individuell.

Vi arbetar i team kring patienterna och anpassar behandling och åtgärder utifrån individuella behov. Det innebär att vi med patienten i centrum hjälps åt att uppnå så bra behandlingsresultat som möjligt.

Enheten består av två mottagningar, Halmstad och Varberg, där rehabenheten är primärt stationerad i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som fysioterapeut innebär att självständigt och tillsammans med teamet bedöma, undersöka, behandla samt informera patienter i syfte att uppnå en optimal rehabilitering. I arbetsuppgifterna ingår även handledd träning i vår träningshall, leda grupp- och bassängträning. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat och driva verksamheten framåt gemensamt. Teamet består utöver fysioterapeuter av reumatologer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sekreterare, rehabkoordinator och kurator.

Vi är en grupp med stort kunnande som hela tiden strävar efter att bli bättre och leverera förstklassig vård.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete inom rörelse- och stödjeorganens sjukdomar.

Vi söker dig som vill arbeta i team, är flexibel i arbetssätt och arbetsuppgifter samt har ett intresse för reumatologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar bra in i teamet.

Vi erbjuder dig;

Kollektivavtal

3 000 kr i friskvårdsbidrag

Tillgång till gym på arbetsplatsen

God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

Gott samarbete och effektiva flöden

En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Villkor 

Visstidsanställning 12 månader. Tillträde 230201 eller enligt överenskommelse. Provanställning med 6 månader tillämpas. Sysselsättningsgrad 100%. Arbetstiden är dagtid, helgfria vardagar. Flextidsavtal. 

Övrigt

Urval och intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carolina Andersson, Tel:0102007293

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.