SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Fysioterapeut till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-04-20

Beskrivning av tjänst

Vi söker en fysioterapeut

Vi på Capio är med och utvecklar geriatrisk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

Som fysioterapeut hos oss får du möjlighet att utvecklas inom din profession samt med andra kollegor i ditt team. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Är du en person som vill utvecklas inom din profession och samtidigt vara en del av framtidens utvecklande geriatriska vård är Capio Vårberg en plats för dig. 

I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg, i dagsläget erbjuder vi 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, i nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Då verksamheten växer söker vi en till fysioterapeut som vill arbeta hos oss på Capio Geriatrik Vårberg. 

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.


Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast/fysioterapeut på allmängeriatrisk avdelning såsom bedömning, träning/behandling efter diagnos och förskrivning av hjälpmedel. Upprätta individuella rehabiliteringsplaner för patienten och följa upp och utvärdera insatser och vidare rapportering i temakonferenser samt rapportering till andra vårdinstanser. Du har alltid möjlighet att få stöd och utvecklas med ditt team och andra fysioterapeuter. Tack vare variationen av patienter utvecklas man ständigt i sin profession och arbetssätt. Du utvecklas ständigt i ditt arbete tack vare det breda patientflödet och teamarbetet. 

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.  Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller geriatrisk rehabilitering men även nyexaminerade är välkomna med en ansökan. Vi anpassar din introduktionstid efter ditt behov. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper. Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten.

Anställningsform
- Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi erbjuder
- Individanpassad introduktion
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag 3000kr/år
- Individuell lönesättning

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor kan du kontakta Arjeta Buqinca, Enhetschef avd 21 /  Rehabchef på Arjeta.Buqinca@capio.se eller Gabriella De Basso, Samordnare/Fysioterapeut på Gabriella.DeBasso@capio.se

Hoppas du vill bli en av oss!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Arjeta Buqinca, Tel:0738610552

Gabriella De Basso, Tel:0738610519

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.