SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Fysioterapeut till vårdavdelning

Sista ansökningsdag: 2023-06-08

Publicerades: 2023-05-08

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som är ett nätverk av 13 ortopedkliniker i Sverige, varav 6 i Stockholm. Ortopediska Huset är en högspecialiserad ortopedklinik i Stockholm med ca 80 st anställda och är en av Stockholms största elektiva enheter utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Region Stockholm men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Vi är en av Sveriges största vårdgivare för höft- och knäproteskirurgi och är störst i Sverige inom fotkirurgi. Vi bedriver dessutom högspecialiserad artroskopisk kirurgi i axel, knä och fot samt enklare handkirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 19 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Välkommen till vårt trevliga team! 

Som fysioterapeut hos oss arbetar du huvudsakligen på vårdavdelningen med slutenvårdspatienter där flertalet genomgått en höft- eller knäledsplastik parallellt med den dagkirurgiska avdelningen. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och i andra digitala plattformar. Vi har fast rullande schema där vissa röda dagar ingår samt cirka var fjärde lördag förmiddag.

Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att vara med i i förbättringsarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga fysioterapeutiska insatser såsom information, postoperativ mobilisering, träning inför hemgång, utprovning av ortoser och hjälpmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet inom ortopedi och slutenvård är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

90%

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Ann Berglund, Tel:070-8617554

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.