Vård online
Vård online

Fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2022-10-30

Publicerades: 2022-09-21

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

På Vårdenheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, och en arbetsterapeut. Här får du ett varierande och utvecklande arbete inom främst elektiv ortopedi tillsammans med engagerade kollegor med gediget patientfokus. Vi arbetar aktivt för att patienterna ska vara välinformerade inför sin operation samt att de ska få en god vård och rehabilitering under sin vårdtid vilket skapar förutsättningar för korta vårdtider och nöjda patienter.

Om rollen

Som fysioterapeut på vårdenheten arbetar du integrerat med övriga yrkeskategorier.
Du ansvarar för information och vägledning inför patienternas operation, mobilisering och träning av nyopererade patienter och bedömning av insatser under patienternas rehabilitering. Uppföljning sex veckor efter det att patienten opererats ingår i fysioterapeuternas arbetsuppgifter. I arbetet ingår att delta i förbättringsarbeten i avsikt att säkra och utveckla såväl patientsäkerheten som arbetsmiljön och verksamheten i stort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrigt

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning. 

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maggie Abrahamsson, Tel:0102007261

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.