Vård online
Vård online

Fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Publicerades: 2022-04-13

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Är du fysioterapeut och vill jobba med patienter på mottagning tillsammans med positiva och erfarna kollegor?
På Capio Rehab Dalen är vi totalt cirka 40 medarbetare: arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor, kurator och logopeder som tillsammans arbetar för att patienten ska få den absolut bästa rehabiliteringen, alltid med våra värderingar "kvalitet, medkänsla och ansvar" som grund.
Vi söker nu en vikarie då en av våra kollegor är på föräldraledighet.
Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut träffar du patienter med en stor variation av diagnoser och problematik. Du kommer att arbeta företrädesvis på mottagning med både individuella besök och gruppbesök. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från liknande arbete och
vidareutbildning är meriterande.

Information

Vi månar om att ha den senaste kunskapen och satsar därför på kompetensutveckling både externt och internt och vi strävar efter att alltid utveckla oss själva och vår verksamhet.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, personalgym, friskvårdspass och har en fantastisk trädgård att nyttja
sommartid.

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Melin, Tel:08-68433752

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.