Vård online
Vård online

Fysioterapeut/Ergonom Företagshälsovård

Sista ansökningsdag: 2022-10-12

Publicerades: 2022-09-19

Om oss

Capio Norrlandskliniken driver hälsocentral, specialistmottagning samt en företagshälsa under samma tak i Umeå. Capio Norrlandskliniken har 11 000 listade patienter och är sedan starten 2008 en väletablerad vårdgivare i regionen.

Beskrivning av tjänst

Om vår verksamhet

Inom Capio Norrlandskliniken Företagshälsa har vi kompetenta medarbetare och ett trevligt arbetsklimat. Vårt fokus är att bidra till god arbetsmiljö, hälsa och säkerhet hos våra olika kundföretag. Vi arbetar mot en mängd olika branscher, och sätter stort värde i att även utveckla vår egen organisation.      

Då en av våra medarbetare flyttar till annan region, söker vi nu en legitimerad fysioterapeut/ergonom med erfarenhet från företagshälsovård.  

Om dig

Du bör ha god erfarenhet av bedömning och behandling av besvär från rörelseapparaten. Vi ser det som värdefullt med erfarenhet av arbete med ergonomi i olika branscher och arbetsmiljöer. Vi ser gärna att du har en genomförd ergonomiutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av TIPPA.

Du har vana och intresse av att hålla utbildningar för både större och mindre grupper.

Du har ett stort intresse för människor och deras hälsa kopplat till arbetslivet.

Du trivs med att arbeta i team och att skapa ett värde för våra kunder i olika branscher, samt bidra till vår egen verksamhetsutveckling. 

Som person är du nyfiken, glad, affärsinriktad och lösningsfokuserad.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Britt-Marie Pettersson , Tel:070-5090871

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.