Vård online
Vård online

Fysioterapeut/sjukgymnast vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-02-20

Publicerades: 2023-01-20

Om oss

Capio Rehab Farsta har funnits sedan 2012 och hos oss arbetar erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, dietister och receptionist. Bedömning/behandling sker både på mottagningen och genom hembesök beroende på behov. Vi erbjuder pre- och rehab, manuell behandling, kostrådgivning, ADL-bedömning, hjälpmedelsförskrivning och undersökning med ultraljud. Vi har även flertalet grupper för olika diagnoser- bla. KOL-skola, bassängträning och Capio Active Training.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss arbetar du självständigt med undersökning, bedömning samt behandling och har ditt eget rum på mottagningen. Behandlingarna består i huvudsak av hemträningsprogram eller träning i mottagningens gym under Din ledning. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har med erfarenhet av mottagningsarbete och/eller hemrehabilitering. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 timmar/vecka

Lön

Månadslön

Tillträde

1 februari 2023

Kontaktperson Capio

Rebecka Norrman, Tel:070-8157852

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.