Vård online
Vård online

Fysioterapeut/sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2022-11-30

Publicerades: 2022-07-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Stenungsund är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Vi är ett härligt team bestående av åtta fysioterapeuter och tre arbetsterapeuter med bred kompetens och stort engagemang. Vår mottagning ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Capio rehab är en del av Capio läkarhus Stenungsund och genom teamarbete med läkare och övrig personal gynnas både patienter och medarbetare.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete. Att arbeta inom primärvården innebär att du träffar patienter med mycket varierande diagnoser och problematik, så du bör känna dig trygg i både akuta bedömningar samt ett arbete med kroniska diagnoser. På Capio Stenungsund har vi en stor tilltro till varje professions unika kompetens och en ambition att ligga i framkant avseende arbetssätt. Tilltron till varje professions unika kompetensen innebär för fysioterapeuten bl.a. att första bedömningen vid akut skada eller smärta från rörelseapparaten görs av fysioterapeuten. Det innebär bl.a. också att fysioterapeuterna självständigt utför kortisoninjektioner samt skriver röntgenremisser och ortopedremisser. Vi har ett nära samarbete med kollegorna på vårdcentralen och arbetet präglas av teamsamverkan samt inter- och intrakollegialt lärande. Vi har avsatt tid varje vecka för gemensam handledning i rehabgruppen för att skapa en god lärandemiljö och därigenom kunna hjälpa våra patienter på bästa sätt. 

Vill du arbeta i en lärande miljö där du får chansen att utvecklas i nya arbetsområden? Skicka in din ansökan! 

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. Vi är idag åtta fysioterapeuter och tre arbetsterapeuter, både relativt nyutbildade och med mångårig erfarenhet. Vi tar gärna emot studenter för praktik så handledarskap eller flerårig fysioterapierfarenhet är också meriterande.

Som person är du trygg, positiv och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrig information

Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-09-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Zettersten, Tel:0734-449656

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.