Vård online
Vård online

Gastrosjuksköterska till Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Publicerades: 2022-12-08

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om avdelningen

Medicinskt Centrum har en stor mottagningsverksamhet. Verksamheten innefattar flera flöden med mottagningar för endokrinologi och diabetes, tromboembolism, hematologi och gastroenterologi och i viss mån lungmedicin.

Till Medicinskt Centrum kommer patienten för läkarbesök, sjuksköterskebesök och för behandlingar på vår behandlingsavdelning där patienten stannar över dagen. Vi utför också undersökningar såsom benmärgspunktioner, flexibel sigmoskopi och blodtappningar.

Hela verksamheten har omkring 20 000 patientbesök per år.

 

Arbetsuppgifter

Tycker du om att det händer mycket på en arbetsdag? Trivs du att jobba med många olika människor? Vill du vara med och påverka våra arbetssätt? Vi är en arbetsgrupp som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans, och för oss är det självklart att vi hjälper och stöttar varandra.

Tjänstgöring för gastrosjuksköterska innefattar mottagningsbesök med information om sjukdom, vaccinationer och läkemedelsbehandling samt även rådgivning och stöd för patienter med IBD och leversvikt.  Tjänsten innefattar även telefonrådgivning och hantering av ärenden i 1177. Möjlighet finns att erbjuda patienten videobesök. Gastrosjuksköterskan utför ibland  i.v biologiska behandlingar på vår behandlingsavdelning, när det finns behov.

Teamet består av gastrosjuksköterskor, gastroenterologer, undersköterskor och dietist. Multiprofessionella ronder sker1 ggr/v med hela teamet. Genom vårt förbättringsarbete (enligt Lean-principen) arbetar vi ständigt för utveckling och förbättring av vården för både patienter och medarbetare samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetet i flödet tillsammans med gastroteamet hos oss!

Du är utbildad gastrosjuksköterska och som har lätt för att samarbeta med andra och att få saker gjorda. Du är bekväm med att hantera olika slags människor och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Du känner dig trygg i en miljö där arbetstempot kan vara högt.  

 

Kvalifikationer

Utbildad gastrosjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete och har arbetat inom slutenvård. Erfarenhet av Endoskopisk verksamhet är meriterande.

För oss är det viktigt att du känner att dina värderingar stämmer överens med Capio S:t Görans grundläggande värderingar.

Villkor

Tjänsten omfattar heltid och dagtid måndag - fredag, tillträde enligt överenskommelse.

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.