Vård online
Vård online

Specialistläkare, geriatriker till Löwet.

Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Publicerades: 2022-09-26

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en geriatrik till mottagningen på Löwet.

Mottagningen Löwet är en specialistmottagning och tillhör Capio geriatrik Löwet. Mottagningen är väletablerad och det finns kompetenser med lång erfarenhet. Merparten av patienterna kommer på remiss från sin husläkarmottagning, men vi får även remisser från neurolog eller psykiatri. Vi arbetar i trivsamma lokaler och är ett välfungerande mindre team som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterska, arbetsterapeut och psykolog. Arbetsmiljön är viktig och vi ser det positivt att man vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten.

Vi söker nu en specialistläkare inom geriatrik med erfarenhet av mottagningsarbete. Tjänstegrad 60-100 % på mottagningen.

Kollektivavtal finns. Tjänsten är dagtid, måndag till fredag 08.00 -16.00.

Vi erbjuder:

  • En trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor
  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Individuell lönesättning
  • För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.          
  • Individanpassad introduktion.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du bli en av oss, ring då rekryteringsansvarig:

Helena Funseth 072-999 13 22 eller helena.funseth@capio.seAnställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.