Vård online
Vård online

Gynekologspecialist till våra mottagningar i Solna och Globen

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-08

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vi söker nu nya kollegor som vill bidra till Capio kvinnosjukvård. 

Våra mottagningar har hög patientnöjdhet och vi är ett bra arbetsteam som jobbar för kvinnors hälsa. Vi arbetar med Capiomodellen som utgångspunkt med fokus på kvalitet. Vi har möjlighet att enkelt samarbeta med kollegor inom närliggande Capio verksamheter som stärker vårdkedjan för patienterna och vi utvecklar digitala möjligheter.

Om rollen

Vi handlägger de flesta frågeställningar inom allmän gynekologi samt utreder och behandlar cellförändringar. Vi har kollegor med spetskompetens inom Endometrios och Klimakteriebehandling.

Dina arbetsuppgifter

Mottagningsarbete inom gynekologi vårdval vid våra mottagningar i Solna eller Globen. Dagoperation med tonvikt på koniseringar samt möjlighet att delta vid Abortvården i Solna.

Dina kvalifikationer

Du är specialist inom gynekologi.

Vi erbjuder dig

I vår fortsatta utveckling ser vi möjligheter att såväl erbjuda flexibla lösningar avseende tjänstgöringsgrad och upplägg beroende på önskemål. Vi kan erbjuda erfarna specialister möjlighet till deltidsanställningar om man önskar kombinera tex tjänst på sjukhus, eller möjlighet till fortsatt forskningsarbete eller jourtjänstgöring i samråd med nuvarande arbetsgivare. För nyblivna specialister ser vi fördelar med att kunna erbjuda stora volymer av öppenvårds-gynekologi för att bygga erfarenheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% eller enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Blomfeldt, Verksamhetschef, Tel:070-4975313

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.