Vård online
Vård online

Högdalen söker distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2022-10-21

Publicerades: 2022-09-22

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska för arbete på vårdcentralen. Här får du chansen att tillsammans med oss bidra till att utveckla primärvården. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv .Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer arbeta med mottagningsarbete, digitala ärenden och  telefonrådgivning. 

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med flera specialist mottagningar såsom diabetes, astma kol, hypertoni,  antikoagulantia och äldre mottagning, med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. 

Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Heltid

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Azina Talaromi, Tel:azina.talaromi@capio.se