Vård online
Vård online

HR-partner

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Publicerades: 2022-06-14

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året. Vi är ett lagom stort sjukhus, tillräckligt stort för att kunna erbjuda en bred verksamhet inom ett 30-tal medicinska specialiteter. Samtidigt är vi en tillräckligt liten organisation för att alla medarbetare ska kunna vara med och påverka.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vilken möjlighet! Vi söker nu en erfaren HR-kollega till oss på Capio S:t Görans sjukhus!


Om tjänsten
I rollen som HR-partner på Capio S:t Görans sjukhus kommer du få möjligheten att arbeta brett över hela HR-området och verksamhetsnära tillsammans med våra chefer. I rollen ingår det att driva och utveckla HR-frågor och vara medlem i verksamheternas ledningsgrupper. Du arbetar proaktivt, coachande, konsultativt och stöttar cheferna inom samtliga frågeställningar inom HR-området.


Övergripande arbetsuppgifter:

 • Ansvara för bredden av HR-frågor i hela organisationen
 • Stödja chefer i sitt verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar

Lag- och avtalstolkning, fackliga kontakter och rehabilitering Arbetsmiljöuppföljning och förebyggande arbete Sätta rutiner och arbetssätt för nyckelprocesser

Ge stöd och råd till chefer utifrån lagar, avtal och policies

HR-teamet på Capio S:t Görans sjukhus består idag av HR-chef, HR-partners och HR-specialister, totalt 9 personer. Vi har påbörjat en förändringsresa för att vårt uppdrag ska bli än mer tydligt och aktivt arbeta med att vidareutveckla HR:s arbetssätt. Vi driver flera olika HR-projekt på operativ och strategisk nivå.


Vi söker

Vi söker dig som är har en gedigen erfarenhet och kunskap och som trivs med bredden i rollen som HR-partner. Som person är du nyfiken, vill ständigt utvecklas och lära nytt. Du är positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter vilka bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR. För att trivas är det viktigt att du är en duktig relationsbyggare, tycker om att samarbeta, är serviceinriktad och gärna delar med dig av din kunskap.

Vi vill att du har mod att driva och förändra samt är en problemlösare. Du är duktig på att lyssna och kommunicera samt är flexibel. Du tycker om att ge ett professionellt stöd.

Vi vill även att du har en analytisk förmåga och lätt kan sätta dig in frågor och olika situationer.

Vi vill att du är resultatorienterad och drivande, med god vana av att arbeta proaktivt och självständigt.

Vi vill att du är van vid att arbeta konsultativt och driva projekt självständigt. Du har hög integritet, är drivande, prestigelös och proaktiv i ditt arbetssätt. Vi förutsätter att du är bra på att vara tydlig och kommunikativ och därmed skapar förtroende i organisationen. Teamarbete är nyckeln till att uppnå resultat och vi tror att du som medarbetare presterar som bäst när du har möjlighet att påverka ditt arbete och skapa resultat. Vi söker en person som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar i stället för problem.


Kvalifikationer

 • Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.
 • Gedigen erfarenhet av att arbeta självständigt som HR-partner från stora organisationer, gärna inom både privat- och offentlig organisation.
 • Erfarenhet av att vara medlem i ledningsgrupp.
 • Du har goda kunskaper inom samtliga av HR:s övergripande områden såsom: arbetsrätt och samverkan, arbetsmiljö, ledarskap, personalstatistik och rekrytering.
 • God vana av att självständigt driva fackliga förhandlingar, arbetsrättsliga ärenden och samverkan.
 • God kunskap om kollektivavtal.
 • Erfarenhet av att stötta verksamheterna i sitt systematiska arbetsmiljöarbete.
 • Erfarenhet av att driva förbättringsarbete tillsammans med verksamheten.

Vi erbjuder:

 • En arbetsplats där du kan göra skillnad tillsammans med alla kompetenta kollegor!
 • Ett härligt och kompetent HR-team!
 • Ständig kompetensutveckling i ditt dagliga arbete
 • Kollektivavtal
 • Förmånsportalen Benify med en mängd erbjudanden
 • Friskvårdsbidrag
 • Fri tillgång till gym

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt HR-team!


Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute.  

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Rigmor Anshelm
08-5870 2052

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

omgående

Kontaktperson Capio

Rigmor Anshelm, Tel:08-58702052

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.