Vård online
Vård online

IAM-specialist

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-09-01

Om oss

Capio Support levererar kvalificerad IT drift, IT support och förvaltningstjänster till Capios olika enheter. Med modern IT teknik och kvalificerade och engagerade medarbetare stödjer vi våra interna kunder att leverera vård och behandling. Vi ansvarar för tekniska lösningar som används av tusentals Capiomedarbetare varje dag. Vi förvaltar också journalsystemet TakeCare, Qlikview och SITHS, EK, e-arkiv, Nilex, WebDoc, 1177, HSA för Capios räkning.

Beskrivning av tjänst

Capio söker nu en IAM-specialist till Göteborg eller till Stockholm. Har du ett intresse för identitet och åtkomststyrning och värnar om att skydda de digitala tillgångarna? Vill du bidra till att underlätta vardagen för alla anställda inom vården? Söker du en roll med frihet och stora möjligheter till utveckling? Missa inte chansen att söka denna nyckelroll på Capio!

Arbetsbeskrivning

Capio söker nu en IAM-specialist som kommer arbeta med löpande förvaltning och vidareutveckling av plattformen för styrning av identiteter och åtkomsträttigheter. Idag arbetar Capio med IAM-plattformen SailPoint Identity IQ. 

Som IAM-specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att förvalta och utveckla IAM-plattformen. Du kommer att medverka i att ta fram lösningsförslag och förbättringar. Vidare kommer du att koordinera, samordna och felsöka ärenden som avser IAM-plattformen. 

Capio Support levererar kvalificerad IT drift, IT support och förvaltningstjänster till Capios olika enheter. Med modern IT teknik och kvalificerade och engagerade medarbetare stödjer vi våra interna kunder att leverera vård och behandling. Vi ansvarar för tekniska lösningar som används av tusentals Capiomedarbetare varje dag.

Du kommer att rapportera till VP Information Security, och arbeta i nära samarbete med Tjänsteansvarig IAM.

Dina kvalifikationer

Som IAM-specialist söker vi dig som har eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har grundläggande kunskaper i Javautveckling. Det är meriterande om du har kunskap kring IAM-processer, och att du har erfarenhet av att felsöka, hantera och lösa problem relaterat till identiteter, behörigheter, användarkonton och rättigheter.

Som person är du initiativtagande och lösningsorienterad. Du är strukturerad, analytisk och bidrar till ett gott samarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Capios räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Capio. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com eller 072-201 59 64 eller Susanne Alderling på susanne.alderling@se.experis.com eller 073-621 72 82.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Tobias Hermansson, Tel:0730-404394

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.