Vård online
Vård online

IAM-utvecklare

Sista ansökningsdag: 2022-12-17

Publicerades: 2022-11-03

Om oss

Capio Support levererar kvalificerad IT drift, IT support och förvaltningstjänster till Capios olika enheter. Med modern IT teknik och kvalificerade och engagerade medarbetare stödjer vi våra interna kunder att leverera vård och behandling. Vi ansvarar för tekniska lösningar som används av tusentals Capiomedarbetare varje dag. Vi förvaltar också journalsystemet TakeCare, Qlikview och SITHS, EK, e-arkiv, Nilex, WebDoc, 1177, HSA för Capios räkning.

Beskrivning av tjänst

Capio söker nu en IAM-utvecklare. Har du ett intresse för identitet och åtkomststyrning och värnar om att skydda de digitala tillgångarna? Vill du bidra till att underlätta vardagen för alla anställda inom vården? Söker du en roll med frihet och stora möjligheter till utveckling? Missa inte chansen att söka denna nyckelroll på Capio!

Arbetsbeskrivning

Capio söker nu en IAM-utvecklare som kommer arbeta med löpande förvaltning och vidareutveckling av plattformen för styrning av identiteter och åtkomsträttigheter. Idag arbetar Capio med IAM-plattformen SailPoint Identity IQ. 

Som IAM-utvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att förvalta och utveckla IAM-plattformen. Du kommer att medverka i att ta fram och implementera lösningsförslag och förbättringar. Vidare kommer du att koordinera, samordna och felsöka ärenden som avser IAM-plattformen.

Capio Support levererar kvalificerad IT drift, IT support och förvaltningstjänster till Capios olika enheter. Med modern IT teknik och kvalificerade och engagerade medarbetare stödjer vi våra interna kunder att leverera vård och behandling. Vi ansvarar för tekniska lösningar som används av tusentals Capiomedarbetare varje dag.

Du kommer att rapportera till VP Information Security, och arbeta i nära samarbete med Tjänsteansvarig IAM.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har IT-teknisk bakgrund. Du har förståelse för informationsflöden, systemintegration och du har grundläggande programmeringskunskap. Det är meriterande om du har kunskap kring identitetssäkerhet, och att du har erfarenhet av att felsöka, hantera och lösa problem relaterat till identiteter, behörigheter, användarkonton och rättigheter. 

Du tycker om att arbeta i team med kollegor och du gillar att utveckla lösningar som kräver en bred teknisk förståelse.

Som person är du initiativtagande och lösningsorienterad. Du är strukturerad, analytisk och bidrar till ett gott samarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Möjliga placeringsorter för denna tjänst är Göteborg eller Stockholm.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finns möjlighet att arbeta hemifrån upp till 60 % av din arbetstid, eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Hermansson, VP Information Security, på tobias.hermansson@capio.com eller 0730 40 43 94 eller Jonas Rosén, Tjänsteansvarig IAM, på jonas.rosen@capio.com eller 070 877 58 89.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Tobias Hermansson, Tel:0730-404394

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.