Vård online
Vård online

Inköpare, längre vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-02-03

Publicerades: 2023-01-20

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Om rollen

Capio S:t Görans Sjukhus söker en inköpare till sin inköpsavdelning. På inköpsavdelningen arbetar idag fyra inköpare samt inköpschefen.

Som inköpare är du delaktig i hela inköpsprocessen. Tjänsten innefattar operativt såsom att lägga order, ta fram statistik för prisförhandlingar, teckna avtal, hantera fakturaavvikelser och delta i inköpsrelaterade projekt. Du kommer aktivt och självständigt att driva inköpsprocessen med leverantörskontakter för att säkerställa kvalitet och kostnadseffektivitet från beställning till leverans. Du får även förtroende och ansvar för att driva, effektivisera och reducera totalkostnaden för inköp av varor och tjänster.

Vidare arbetar du med att söka, vidareutveckla och bedöma leverantörer för produkterna, sammanställa offertförfrågan, utvärdera offerter, driva förhandlingar samt upprätta kontrakt och avtal. Tjänsten ställer krav på integritet, samt förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och möta verksamhetens behov.

Du kommer även vara inköpsavdelningen ansvarige gällande artikeladministration, leverantörsregister, avtalsadministration i vårt affärssystem (Agresso) samt göra förändringar/justeringar i sjukhusets JIT-system.

Du kommer att:

 • Arbeta med operativt inköp och möta verksamhetens behov.
 • Delta i projekt med ansvar för inköpsrelaterade frågor.
 • Tillsammans med kliniker och avdelningar arbeta med att effektivisera och reducera kostnaden för inköp av varor och tjänster.
 • Säkra goda relationer med såväl internkunder som leverantörer.
 • Dagligen arbeta med att säkerställa korrekt data gällande artiklar, avtal och leverantörer


Din profil

Du har erfarenhet av inköpsarbete och du har vana av och tycker om att självständigt driva projekt. Du är van att jobba i affärssystem, har lätt för att lära och kan se kopplingar och samband när eventuella systemfel dyker upp.

Du är flexibel, lyhörd och prestigelös. Du är strukturerad och målinriktad. Vi tror även att du är positiv till din natur, att du tycker om utmaningar och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är utåtriktad, har god kommunikationsförmåga och är van att analysera och presentera beslutsunderlag.

Kvalifikationer

 • Att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Tidigare arbetat i ERP-system
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Behärskar svenska på en professionell nivå

Det är meriterande om du:

 • Är van användare av Agresso
 • Har eftergymnasial utbildning med inköpsinriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Henrik Andersson, Tel:+468-58702013

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.