Vård online
Vård online

IT-supporttekniker Onsite till Capio Support AB

Sista ansökningsdag: 2022-05-26

Publicerades: 2022-04-26

Om oss

Capio Support levererar kvalificerad IT drift, IT support och förvaltningstjänster till Capios olika enheter. Med modern IT teknik och kvalificerade och engagerade medarbetare stödjer vi våra interna kunder att leverera vård och behandling. Vi ansvarar för tekniska lösningar som används av tusentals Capiomedarbetare varje dag. Vi förvaltar också journalsystemet TakeCare, Qlikview och SITHS, EK, e-arkiv, Nilex, WebDoc, 1177, HSA för Capios räkning.

Beskrivning av tjänst

IT-supporttekniker Onsite till Capio Support AB 

Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har passion för människor och IT. Här får du jobba med IT-support på ett välkänt, expansivt och intressant företag inom vårdbranschen. Är du en social och kunnig person som drivs av att få arbeta med omväxlande arbetsuppgifter och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Då kan jobbet som IT-supporttekniker Onsite hos Capio Support AB vara något för dig! 

 

Arbetsuppgifter 

I rollen som IT-supporttekniker Onsite kommer du framförallt att jobba med installation, support och felsökning av lokal IT utrustning. I rollen är du ute på våra vårdenheter runt om i Stockholmsområdet majoriteten av din arbetsvecka. Du kommer vara en viktig kugge i supportteamet och ha tätt samarbete med hela supportorganisationen. Din arbetsdag kommer att bestå av teknisk felsökning, problemlösning och service, där ärenden kommer in via ett ärendehanteringssystem. 

Du kommer bland annat att: 

 • Jobba med installation, support och felsökning av lokal IT utrustning såsom klienter, skrivare, scanners, MTA (Medicinteknisk utrustning), telefoner, datakommunikation ute på Capios olika vårdenheter
 • Arbeta i nära samarbete med den centrala IT drift/support avdelningen i syfte att upprätthålla hög tillgänglighet och avhjälpa fel för användarna
 • Kartlägga behov och önskemål avseende IT från de olika lokala vårdenheterna
 • Medverka och eventuellt samordna/driva förändringsarbete inom IT på de lokala vårdenheterna
 • Bidra som tekniker i lokala samt centrala projekt och utrullningar

Är du rätt för tjänsten? 

Tjänsten passar dig som är nyfiken och flexibel i din yrkesroll och som drivs av att få arbeta med människor. Du är en social och ansvarstagande person som har ett genuint intresse för människor, IT och att hjälpa andra och lätt för att samarbeta. Självklart vill du även utvecklas långsiktigt tillsammans med oss på Capio Support. 

I övrigt söker vi dig som: 

 • Har eftergymnasial utbildning har minst två års erfarenhet från IT-support
 • Har kunskaper i Active Directory
 • Har kunskap om hur det är att arbeta i en reglerad miljö
 • Har kunskap inom Microsoft Endpoint Configuration Manager 
 • Har erfarenhet av att installera applikationer och anslutna enheter
 • Har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk,
  detta inkludera då bl.a. Windows 10, Skrivarhantering i nätverk, grundläggande Nätverk (TCP/IP) inkl.
 • Kunskap om switchar, routing etc 
 • Är familjär med Microsoft Office 365, Ondrive, samt Microsoft Teams
 • Erfarenhet från ITIL baserade ärendehanteringssystem tex. Ivanti, ServiceNow, Remedy etc.
 • B-körkort är ett krav då tjänsten kräver resor

Det är meriterande om du: 

 • Arbetat med IT-support inom vården, region eller liknande (och känner till dessa system) 
 • Har kunskap i Takecare, Cosmic och/eller annat journalsystem
 • Tidigare jobbat med IP telefoni
 • Erfarenhet från att ha jobbat med Microsoft Endpoint Configuration Manager

 

Vad kan Capio support AB erbjuda dig? 

Capio Support kan erbjuda dig frihet under ansvar. Du har därmed frihet i din roll men ett stort ansvar för dina uppgifter. Är du driven och gillar att vara med och påverka IT-miljön så har du en stor chans för att få göra detta i denna roll. Om du gillar att träffa nya personer och ha ett stort kontaktnät ute på vårdcentraler/enheter så är denna tjänst rätt för dig. Du kommer träffa många personer i rollen när du är ute på vårdenheterna. Det händer mycket i vårdbranschen nu och IT-miljöerna ändras och förnyas.

   

Sök tjänsten i dag! 

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Omedelbart

Kontaktperson Capio

Jack Langgaard, Tel:070-8423861

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.