Vård online
Vård online

Kardiolog till Capio Närsjukhus Simrishamn

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-03-31

Beskrivning av tjänst

Kardiolog till litet närsjukhus med stora möjligheter

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen. På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Nu söker vi en specialistläkare inom kardiologi som vill vara med att utveckla vår mottagningsverksamhet inom kardiologi.

Vi har idag en välfungerande verksamhet med engagerade läkare och specialistsjuksköterskor som uppvisar mycket goda behandlingsresultat och det finns stora möjligheter att ytterligare utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker en kardiolog som aktivt vill vara med och driva utvecklingsarbete, så att vi framöver kan erbjuda ännu bättre vård till fler patienter. 

Kvalifikationer:

Specialistläkare inom kardiologi

Vi erbjuder:

- Kunniga och engagerade medarbetare.
- En väl förankrad i affärsområdet, långsiktig och bred satsning på den kardiologiska öppenvården.
- Möjligheten att aktivt vara med att bygga en modern mottagning av högsta kvalitét för patienterna och för framtiden.
- Utifrån uppdraget anpassad lönesättning.

Anställning:

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Rekryteringsansvarig: Helena Ozolins, helena.ozolins@capio.se eller 076 866 71 22

Välkommen med din ansökan och bli en av oss!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Fast

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Ozolins, Tel:0768667122

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.