Vård online
Vård online

Kärl (duplex) sektionsansvarig, legitimerad biomedicinsk analytiker

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-08-29

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Om Kliniken
Fysiologiska Kliniken har ett brett spektrum av undersökningar. Vi utför bl a ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, Holter, dygn-BT, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnediagnostik, compartment tryckmät­ning och neurofysiologiska undersökningar (EEG).

Enheten är uppdelad på nio metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att ut­veckla enheten ytterligare pågår bl a genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Vi söker nu en Biomedicinsk analytiker (BMA) som kärl (duplex) huvudmetodansvarig (HMA) inom klinisk Fysiologi, med stort intresse för yrkesområdet speciellt inom ultraljud som kan arbeta självständigt med stöd från metodansvarig läkare.

Vi utvecklar enheten ytterligare och behöver därför förstärka verksamheten med en legitimerad Biomedicinsk analytiker med klinisk fysiologi inriktning. Du kommer att arbeta med undersökningar och utvärdering av resultatet. Arbetet innebär också att fungera som expert­stöd för kolleger på kliniken och sjukhuset.

Arbetsuppgifter
Som HMA (Huvudmetodansvarig) är man bland annat delaktigt i verksamheten genom att planera, samordna och leda metodgruppens löpande dagliga arbete samt övervaka att metodbeskrivningar efterföljs. Man informera och introducera nyanställd personal angående arbetet inom metodgruppen. Man håller i undervisning/handledning av studerande och övrig personal

Kvalifikationer
Biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av ar­bete på Fysiologisk klinik och främst ha kunskaper inom kärlultraljud. Att du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Är bekväm och självgående och att du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mahmood Farasati, Vårdenhetschef, Tel:08-58702712

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.