SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

KBT-psykolog för arbete med barn och unga – Capio Vårdcentral Bro

Sista ansökningsdag: 2023-04-09

Publicerades: 2023-03-09

Om oss

Capio Vårdcentral och BVC Bro ligger i ljusa, fräscha lokaler i Bro Centrum, nordväst om Stockholm, på gångavstånd från pendeltågsstationen. Bro centrum ger, trots närheten till Stockholm, en fin småstadskänsla. Tillgång till fri parkering finns vid vårdcentralen. På mottagningen arbetar ca 30 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 8700 listade patienter. På mottagningen finns flera specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/kol-mottagning, äldremottagning, hypertonimottagning samt fysioterapeut och rehabkoordinator. Till mottagningen hör BVC och första linjens psykiatri inom både barn- och vuxenuppdraget samt eget ansvar för hemsjukvården. Våra värdeord - kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment - står i centrum för allt arbete och vi har ett starkt fokus på förbättringsarbete och samarbete mellan olika yrkeskategorier för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats präglad av utvecklingsmöjligheter och teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

Dags för en ny utmaning?
Är du KBT-psykolog med erfarenhet av arbete med barn och unga och vill vara med och göra verklig skillnad? Då kan detta vara något för dig.

Din vardag

I din roll kommer du att arbeta med första linjens psykiatri för barn och unga. Patientarbetet sker i tvärprofessionella team där vi samarbetar utifrån individens behov. Det är ofta du som psykolog som tar patientens första bedömningssamtal. I de psykosociala teamronderna gör vi tillsammans bedömningar om vad som är lämpliga insatser i den specifika situationen. Arbetssättet är väl inarbetat och samarbetet mellan professionerna fungerar mycket bra. Vi stöttar varandra och hjälps åt och vi upplever att detta gör arbetet än mer stimulerande.

Vi har kommit långt på vår digitaliseringsresa vilket vi har märkt gynnar både patienter och medarbetare. Detta innebär i praktiken bland annat att vi arbetar via chatt, förberedande formulär och videosamtal vid sidan om fysiska besök. Vi har byggt upp en mycket välfungerande samverkan med kommunens familjebehandlare och skolkuratorer i området. Förutom dina närmaste två psykologkollegor på arbetsplatsen kommer du dessutom att ingå i ett nätverk för psykologer, kuratorer och annan psykosocial personal inom Capio Närsjukvård och delta vid träffar för utbildning och kunskapsdelning.

Frihet och möjligheter

Vi är övertygade om att man gör ett bättre jobb när man verkligen trivs på sin arbetsplats. Därför vill vi göra allt för att du ska göra just det. Vi erbjuder ett arbete där du i hög grad kan vara med och påverka – både arbetets utformning och utvecklingen av verksamheten. Eftersom vi vet att livspusslet ibland kan vara utmanande kan vi erbjuda viss möjlighet till arbete hemifrån.

Vi tror på nytänkande och uppmuntrar nya idéer och förslag. Om du har intresse och kompetens för olika typer av gruppverksamhet finns det möjlighet att få arbeta med detta.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara legitimerad KBT-psykolog. Du behöver ha minst ett års erfarenhet av behandlingsarbete med barn och unga. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Om detta låter intressant vill vi gärna höra från dig!
Vi som jobbar här ser fram emot att välkomna en ny kollega och få dig att känna dig som hemma, både i den kliniska vardagen och i fikarummet.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-313906

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.