Capio
Capio

KBT Terapeut med erfarenhet av primärvård

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-11

Om oss

Capio Hälsocentral Bomhus är en välfungerande enhet med stabil läkarbemanning där vi lägger
stort fokus på kvalitetsarbete, service och tillgänglighet. Vi är totalt 30 st medarbetare i 12 olika professioner som erbjuder ett brett primärvårdsutbud till våra 8200 listade patienter.
Bomhus ligger strax utanför Gävle Centrum med goda busskommunikationer. Kostnadsfri personalparkering i anslutning till hälsocentralen.

Beskrivning av tjänst

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en KBT terapeut för arbete på vår Hälsocentral. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa på primärvårdsnivå. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som Terapeut som tar patientens första bedömningssamtal innan eventuell läkarkontakt behövs. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom.

 Här arbetar vi i region Gävleborg digitala satsning "Min vård Gävleborg" som är under en spännande utveckling. Du får därmed möjlighet att även träffa patienter via digital vårdkontakt med chatt, förberedande formulär, videosamtal, det är ett komplement vid sidan om fysiska besök, ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”.

Vi arbetar i andan med FACT där vi fokuserar direkt på patientens problem och hjälper hen vidare därifrån. Idag har vi inga köer till psykosocial kontakt b.la tack vare FACT som arbetsredskap, detta är vårt målfokus som vi ska behålla framåt.

Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi är tre Capio Hälsocentraler bara i Gävle och här samverkar vi och hjälper varandra.

Kvalifikationer

Du som söker är KBT terapeut, trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Kunna "gasa och bromsa" i din tidbok för att ha så bra tillgänglighet som möjligt. Ta beslut för att komma vidare. Driva din del av vår verksamhet med energi, patientfokus och vara service inriktad, det är nyckeln till framgång. 

 

Vad erbjuder vi?

En mycket trevlig och utvecklande arbetsmiljö där Du är med och formar din dag utifrån vissa produktionsramar. Du är en viktig del i verksamheten och i många delar en första bedömningskontakt, samt konsult för vidare hantering hos övriga professioner för patientens fortsatt vård ex, fysioterapeut, rehabkoordinator, läkare.

Du arbetar inte övertid. Du tar fikarast och lunch som är en viktig del i samvaro och avkoppling. Hälsocentralen är nyrustad och fräsch. Flexramar där du kan styra mycket själv. Hemarbete kan diskuteras för digitala kontakter i framtiden.

Regelbunden extern handledning (Myrälf Konsultation AB) som just nu bedrivs i grupp tillsammans med kollegorna på de två andra Capio Hälsocentralerna i Gävle.

Fortbildning efter behov och ett nätverk inom Capio Närsjukvård med regelbunden kontakt och utbildning.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Läs mer om FACT på Myralf.se

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Selinder, Verksamhetschef, Tel:073-3775802

Nicholas Enbuske, terapeut, Tel:nicholas.enbuske@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.